lauantai 17. syyskuuta 2011

El Naturalista

Lyhyesti ja ytimekkäästi... Kaipaan apuanne, rakkaat lukijat!

Törmäsin yksiin aivan ihaniin El Naturalistan kenkiin, mutta minulla ei ole merkistä mitään kokemusta. Ovatko kooltaan normaaleja? Vastaako laatu hintaa? Lesti  - onko leveää vai kapeaa mallia? Muita kokemuksia?



Found some beautiful El Naturalista shoes and looking for some advise about sizing :)

5 kommenttia:

Joanne kirjoitti...

Itse hankin ensimmäisen El Naturalistani muutama kuukausi sitten. Tilasin netistä, mutta kävin ensin sovittamassa paikallisessa kenkäliikkeessä. Ja hyvä että kävin. Koko on normaali, lesti on leveä, mutta mielestäni melko matala. Yksi ainoa malli sopi jalkaani hyvin, muut olivat liian matalia. Mutta jos sulla ei ole korkeaa jalkapöytää niin sitten ei pitäisi olla ongelmaa. Mutta sopivan kokoisina ovat kyllä aivan unelmat jalassa ja uskon että hintansa arvoiset, vaikuttavat ainakin todella laadukkailta.

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin laadukkaita kenkiä. Lesti riippuu mallista. Minulle sopii jalkaan jotkun el Naturalistan kengät, toiset ei... Kantsii sovittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvät, vastaa kokoaan ja lesti on hyvä minunlaiselle lättäjalalle. Kesän ainoina kenkinä en juuri huomaa kulumaa nyt syksyllä.

Eliisa kirjoitti...

Laskin juuri, että minulla on kuudet(!!) El Naturalistat. Laatu vastaa ehdottomasti hintaa, kunhan muistaa pitää niistä huolta. Jokainen kenkä on mielestäni erilainen ja erilaisella lestillä. On kapeaa ja leveää. Myös koossa on eroja ja minulla onkin kahta eri kokoa. Minä ainakin olen täysin ihastunut kaikkiin omiini. :)

miitu kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Sain tarvitsemani vahvistuksen kenkien hankintaan ja mieskin jo hyväksyi ostoksen, kun näki kuvan kengistä :) Postailen sitten valinnastani kun kengät kotiutuvat =)