sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kirpputori netissä

Kierrättäminen on ajatuksena hieno. Useimmat sitä toteuttavat -muodossa tai toisessa. Meilläkin kierrätetään. Ihan perinteisesti roskien sekä myös vaatteiden osalta. Suurin osa vaatteista ja lastentarvikkeista meillä kyllä ostetaan uutena (syynä ihan se, että varsinkaan pojille ei käytettynä juuri löydy mitään kivaa), mutta kaikki kierrätetään eteenpäin. Joko myydään tai lahjoitetaan.

Olikin kiva saada tietää verkkokaupasta, joka on erikoistunut kierrätettyihin lastenvaatteisiin, -leluihin ja -tarvikkeisiin. Loistava idea! Mikä onkaan mukavampaa kuin kiertää kirpparilla kotisohvalla istuen :)
"Väinön vintiltä löydät vaivattomasti ja ekologisesti tuotteita lapsiperheen arkea helpottamaan! Luotettava verkkokauppa postittaa edullisesti käytettyjä lastenvaatteita, -tarvikkeita, leluja ja pelejä! Kaikkea samasta paikasta ja samalta myyjältä - ilman kirpputorille kipittelyä."
"Yrityksen idea lähti omien lasten kautta löytyneestä kirpputoriharrastuksesta. Vaatetta löytyy kirpputoreja kiertäessä paljon eikä edellisiä  jaksa myydä eteenpäin vaan niitä on jo ihan liikaa. Onkohan näin muillakin? 
Päätin perustaa verkkokaupan, josta vanhemmat voivat tehdä edullisia löytöjä kiireisessä arjessa ja saavat myös mahdollisuuden päästä vanhasta tavarasta eroon."


Näin kertoo nettisivuillaan Väinön vintti. Yrityksellä on myös Facebook sivut, jotka löydät täältä

Käytettyjen lastenvaatteiden, -lelujen ja -tarvikkeiden lisäksi myynnissä on myös oman malliston suloisia avainnauhoja...

Käykää ihmeessä tutustumassa.


There´s a webshop in Finland that`s specialized  in secondhand clothes, toys and accessories for kids. What a brilliant idea! What would be easier recycling than to sit on your couch and order secondhand for kids online :)

1 kommentti:

Kikka kirjoitti...

Kierrätys kunniaan, samaa mieltä!
Meillä myös kierrätetään lähes kaikki lasten vaatteet ja tarvikkeet, tavalla tai toisella.

Tytöille tosiaan löytyy kirpulta paljon helpommin ja runsaammin, ainakin vaatetta, kuin pojille.