torstai 4. marraskuuta 2010

ZZZZzzzzzZZZZzzzz

On se hyvä, että joku meidän perheessä nukkuu hyvin ;) Itse valvoin toissa yön kokonaan, kun asiat pyörivät mielessä ja suretti. Viime yönä sentään tuli muutama tunti unta. Mutta meidän pikkumies... nukkuu edelleen reippaat päiväunet ja illalla menee kiltisti nukkumaan. Yöllä herätään vain, jos unileijona on hukassa. Isimies kuvasikin erittäin rennon pojan päiväunilla...


Paita / shirt Lindex, housut / pants Moonkids


No onhan tuo vähän hassun näköinen, eikö vaan?


It´s good that someone in this family sleeps well :) Two nights ago I didn´t sleep at all, last night I at least got few hours of sleep. But what about our little boy... he still sleeps good naps and in the evening climbs easily to bed. Daddy took a funny photo of him one day when he was enjoying his daytime sleep ;) Looks kind of relaxed, don´t it?

7 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Suloinen! Hyvä että unet maistuu. :)

MrsAgatha kirjoitti...

Sulonen! =)

Poitsujen äiti kirjoitti...

Voimahali täältä sinulle!!

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Ihana päikkäri-poika, niin syvässä unessa :)

Monalisa kirjoitti...

Ihana!

miitu kirjoitti...

Molemmat pojat harrastavat aika koomisia nukkumisasentoja :D

Tantta kirjoitti...

Meillä taas ei aina mennä ihan niin kiltisti nukkumaan... Eilen päiväunet viivästyivät ja poika alkoi olemaan jo aivan yliväsynyt - jossain vaiheessa päikkäreitä kuului vaimeaa itkeskelyä ja kun menin katsomaan, poika oli ilmeisesti nukahtanut uudelleen uneen niin että toinen jalka roikkui lattialla ja muuten ukko petissä :)