sunnuntai 14. marraskuuta 2010

14.11.

Tänään siis vietettiin isänpäivää. Kotona ei mitään erityistä "ohjelmaa" ollut isille tarjolla, mutta iltapäivällä lähdimme koko porukka miehen vanhemmille syömään. Oli vaihteeksi mukavaa, kun ei tarvinnut itse ruokapuolta miettiä ja joku muu leikitti muksuja :) Pikkumies tosin oli koko päivän äärimmäisen kiukkuinen... kunhan ei nyt vaan tulisi kipeäksi. Paita / shirt Villervalla, housut / pants H&M


 Takki / jacket H&M, pipo / hat Prisma


 Paita / shirt Mini Rodini, farkut / jeans LindexTakki / jacket Nova Star, pipo / hat PrismaIsi sai pojilta hoitopaikassa tehdyt lahjat. Äidillekin pakettien sisältö oli täysi yllätys. Ja voi kuinka herttaiset kangaskassit ja kortit isi sai ;)

Today was Father´s Day. We haven´t planned anything special, but in the afternoon we visited grandparents. It was nice cause we didn´t have to wonder about today´s meal and someone else entertained the boys for a while ;) 

Boys had done gifts for dad in daycare. Even I didn´t know what the packets contained. And oh, how cute shoppingbags and cards daddy got ;)

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Mukava isänpäivä takana :)

Monalisa kirjoitti...

Suloisia isänpäivän viettäjiä teillä! Ihanat lahjat kanssa tehneet, mullekkin oli ylläri mitä esikoisen paketissa oli. Sieltä paljastui kirjanmerkki.