torstai 11. marraskuuta 2010

More funny hats

Tintun toisen yllärihattukamppanjan aikaan tuli taas tehtyä tilaus. Tällä kertaa olin todella pettynyt ylläriversioon: ohut trikoinen hattu, joka on "vauvamallia". Hatun piti olla isommalle pojalle koossa 52, mutta onkin sopiva pienemmälle jonka päänympärys on 48,5 cm. Ja mitä ihmettä noin ohuella hatulla tekee talvella? Mutta varsinaisiin tilattuihin hattuihin olin kyllä tyytyväinen :)


Hatut / hats Tinttu
Työkaverikin yllätti eilen iloisesti ja lahjoitti meille omalle pojalleen pieneksi jääneen vakosamettitakin. Takki on juuri passelia kokoa isommalle pojalle ja vielä kivan näköinenkin ;)

I ordered some funny hats from Tinttu (again). This time I was quite disappointed about the free one we got: it was a sheer hat and in "babymodel". It was ment  for my older son, but it fitted only for the younger one. And what am I supposed to do with that kind of hat in winter? But luckily I was very satisfied with the other hats :)

Yesterday my co-worker surprised me with a cool jacket that no longer fits her son. The jacket was just the right size for our boy and looked great :)

6 kommenttia:

ankkis kirjoitti...

mä oon kans tota yllärihattujuttua miettiny... sen ekan kamppanjan aikana tilasin koossa 54 koska joissain malleissa se 52 ois voinu olla pieni. No kuinka kävikään se 54 on mullekki liika iso ja kypärämallinen

miitu kirjoitti...

Ensimmäisessä kamppanjassa meille osui ihan kiva hattu ja oikean kokoisenakin. Nyt lähinnä ottaa pannuun se, että hattu olikin tuollainen "kesämalli" :(

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Hauska tuo lepakkohattu! En ole sellaista huomannutkaan Tintun mallistossa :)

Monalisa kirjoitti...

Ihanat noi Tintun hatut, harmi että ylläri hattu ei ollut mielee. Mua otti kanssa pannuun kun Me&I:n salaisena vaatteena tuli t-paita. En ollut ottanut ollenkaan huomioon että talvella voi saada myös t-paitoja :P Toi takki on aivan ihana!! Mä joskus kuolasin tollasta saman tapaista Mamasin&Papasin sivuilla.

miitu kirjoitti...

Vauhtivekaroiden äiti: Lepakkohattu on mielettömän hauskan näköinen päässä! Mallia ei vaan saanut lahjottua hattu päässä kuvaan :)

Monalisa: Meandilta taitaa pääasiassa saada t-paitoja salaisina. Ainakaan me ei olla koskaan muuta saatu. Ja tuo takki on kyllä ihana, kiva ylläri työkaverilta =)

Tantta kirjoitti...

Onpa tosiaan outo valinta yllärihatuksi talvea vasten tuollainen trikoohattu. Meille sattui tulemaan yllärinä ekassa kampanjassa tuo samainen vihreä dinohattu, sitä pidetään päässä nykyään aina kun ulkoillaan :)