maanantai 22. marraskuuta 2010

We love...

... Villervalla. It´s slowly taking over our closets :)
from Kuopus

5 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Sopii kyllä teidän pojille kuin nenä päähän tuon merkin kuteet ;)

Mä en ole lämmennyt villervallan sisävaatteille, ulkovaatteista kyllä tyykkään. Meiltä löytyykin syys/kevät takki, pipoja ja rukkaset.

miitu kirjoitti...

Kieltämättä ne sopii aika kivasti meidän pojille :) Meillä kun on nyt "in" musta yhdistettynä voimakkaisiin väreihin tai sitten ihan harmaaseen/valkoiseen. Raidat ja jotkut kuviot on kivoja. Kaikille Villervallan sisävaatteille en kyllä itsekään lämpene...

Toki niitä kuvioita ja "uusretroakin" vielä kaapista löytyy, mutta niitä käytetään pääasiassa hoidossa. Pakkohan niistä on ainakin joitain käyttää, kun niitä on kerran tullut joskus ostettua ;)

Monalisa kirjoitti...

Meillä tykätään kanssa Villervallasta. Pakko kysyä että millasta on noissa toi kankaan laatu? Mä olin tosi pettynyt niihin viime ja sitä edellisen kauden raita kankaisiin. Meni tosi nopeeksi nyppyiseksi vaikka pesen aina nurin päin ja muutenkin ohjeen mukaan.

miitu kirjoitti...

Monalisa: Meillä kaikki Villervallan sisävaatteet, myös edellisen kauden, on säilyneet tosi hyvinä. Vaatteet on säilyttäneet muotonsa ja värinsä, eikä nukkaakaan ole juurikaan tullut.

Monalisa kirjoitti...

Meillä on kaikki muuta kankaat pitäneet hyvin pintansa, paitsi se raidallinen. Meillä on siitä body ja yöppäri. Kaverin tytöllä on mekko sitä raitakuosia ja valitti ihan samaa.