sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Po.P, Jonathan, Villervalla ja Lindex

Tällä viikolla olen vielä tehnyt joitakin löytöjä viimeisistä aletangoista. Aika moni kauppa on jo lopettanut alet, eikä ne alun alkaenkaan kummoisia olleet. Polarnin suhteen odotin "viime tippaan", että prosentitkin olisi vähän paremmat. Po.P:lla siis poikkesin keskiviikkona ja sieltä löytyi molemmille t-paidat ensi kesään, Rasmukselle pitkähihainen syksyyn/talveen ja molemmille yhteiseksi kesähattu.

Kuvan vaatteet Polarn o Pyret. Kaikki alessa -50%.


Tänään sitten raahauduin vielä Ideaparkkiin, vaikka aikaa kiertelyyn ei jäänytkään kuin tunnin verran (olin aika myöhään liikkeellä). Mutta aika riitti silti ihan hyvin ja varsinkin Jesper&Juniorista ostamani lenkkarit miellyttivät Miskaa. Hyvä ettei mennyt ne jalassa nukkumaankin, kun olivat kuulemma niin hienot ja kauniit =D

Jesper&Juniorista Tähti-Jonathan housut, Jonathan lenkkarit ja välikausikintaat. Kaikki -50%.


Ballotista löytyi ainoana jäljellä olevana Villervallan turkoosi vetskaritakki Rasmukselle. Kokona oli 86 cm ja vähän jännitin, että onko jo nyt turhan sopiva. Mutta suureksi yllätykseksi ihan kivasti on vielä kasvunvaraakin :)

Vetoketjullinen collegetakki Villervalla ( -40% ).


Lindexillä ehdin vielä piipahtaa katsomassa alen jämätangot ja nyt kun kaikki aletuotteet oli -70%, raaskin ostaa Miskalle seuraavaa kokoa ne aivan ihanat turkoosinvihertävät pillifarkut. Meiltähän löytyy ne jo ennestään kokoa, joka on nyt käytössä, mutta onpahan nyt sitten toiset odottamassa kasvua. Hoidon aloitusta varten ostin myös "ota 3 maksa 2" collegehousuja pojille.

Vaatteet Lindex (farkut -70%).


Kolmen päivän ompelumaratoonin tuloksena on nyt valmiina 7 t-paitaa, 2 pitkähihaista ja 3 housut, mutta niistä sitten lähipäivinä oma postaus ;)ps. Huutiksesta löytyy taas muutama "uusi" juttu. Piakkoin sinne on tulossa myös välikausi- ja talvivaatetta, mutta niistä sitten vielä infoa kun saan ne listattua ;)

1 kommentti:

MrsAgatha kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt, varsinkin nuo Po.p:in paidat! =D