torstai 8. heinäkuuta 2010

Mustaa, valkoista ja harmaata

Meillä on sisällä +30 astetta lämmintä ja keittiön tuolit, joilla istun kun ompelen, ovat tekonahkaa. Takapuoli siis sulaa ikävästi jakkaraan kiinni ;) Tästä syystä ompeleminen on näillä helteillä jäänyt vähemmälle ja olen sitten keskittynyt hikoilemaan olohuoneen lattialla ja leikkaamaan kankaita. Tällä hetkellä pöydällä odottaa ompelemista 3 housut, 7 t-paitaa ja 2 pitkähihaista paitaa. Töitä on siis edessä =)

Muutamat pöksyt sain kuitenkin aikaiseksi toissapäivänä.

Rasmukselle kahdet "haaremimalliset" housut (vasemmalla ja oikealla). Keskellä perusshortsit Miskalle.
Musta-valko raidallinen trikoo, musta joustofrotee ja harmaa college Eurokankaasta. Musta resori Myllymuksuilta ja harmaa resori anopin kirppislöytö.


Kangasläjien tuhoaminen siis jatkuu vieläkin. Useita kankaita näyttäisi olevan yli meidän tarpeen, joten saatan laittaa tänne esille jotain valmiiksi ommeltuja/kankaita tarjolle jos vaikka löytyy kiinnostuneita ostajia. Saa myös kysellä sähköpostilla, jos joku erityinen juttu kiinnostaa =)


Meidän "omaan" Lindexiin oli tänään saapunut uudet Muumi-paidat. Molemmille Muumi-faneille oli tietenkin pakko sellaiset ostaa :)

Muumi-paidat Lindex.


Viikonloppuna olisi edessä rakkaan ystäväpariskunnan yhteiset 30 v. juhlat. Niitä odottelen kovasti, kun saa taas vähän omaa aikaa ja pääsee ulos tuulettumaan. Nelisen viikkoa kun on enää jäljellä, kunnes töihin paluu koittaa...

3 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Mun lemppari värejä :)

Mä voisin olla kankaista kiinnostunut, mikäli sulla olis juuri mustaa, harmaata, valkoista, tumman sinistä(ehkä myös punasta, keltasta, tms.).

miitu kirjoitti...

Annika: Katselen ja pengon, mitä tuolta läjistä löytyy :) Eniten on kuitenkin kaikenlaista kuviollista ja värikästä, mutta jotain muutakin varmaan on.

Mia kirjoitti...

Muumipaidat on kivat, meille lähti reissulla just ne kaksi muuta mallia. ;D