tiistai 27. heinäkuuta 2010

Ei päätä eikä häntää...

... nimittäin tässäkään postauksessa =) Aika menee kummasti johonkin ja nytkin olis sata asiaa tehtävänä. En siis lätise turhia vaan lätkäisen kehiin kuvia viime päivien ommelluista vaatteista sekä muutamista ostoksista. H&M:n pakettikin on (edelleen) purkamatta, joten lupaan taas palata siihen myöhemmin ;)


Jotain itsellekin, eli loppukesän helteisiin mekko (ja tällä kertaa ihan oikeasti uskaltauduin toimimaan mallinakin... ilman päätä tosin ;) ).

Trikoo Triteksiltä. Kaava oma.


Ja pojille olen taas tehtaillut housuja päivähoitokäyttöön.

Rasmukselle collarit, kahdet velourit ja joustofroteiset shortsit.
Musta college Eurokangas, turkoosi tähtivelour Mjukatyger, lime velour ja musta joustis Eurokangas. Resorit Myllymuksuilta ja Triteksiltä. Kaavat omat.


Miskalle velourpipo, limet velourit ja mustat collegehousut.
Materiaalit samat kuin edellä. Kaavat omat.


Ihan pienet ostoksetkin on taas löytäneet meille tällä viikolla. Lindexin uutuus autopaidat oli tietysti pakko ostaa, kun Miska välttämättä halusi (no yllätys kun paidassa on jonkinlaisen auton/rekan kuva). Citymarketista nopealla kauppareissulla silmiin pisti jämäkori, jossa kenkiä 5 e/pari. Onneksi kurkkasin sisällön, sillä sieltä löytyi Rasmukselle Tretornin kumisaappaat (norm. 39e). Ja tietysti Sulovileeni lähti vielä Ideaparkkiin hakemaan lisää Jonathanin lenkkareita jemmaan ensi kevättä varten. Nyt olivat jo -70%, joten hintaa ei jäänyt kuin himpun päälle 8 e/pari. Itse kun tykkäsin noista väreistä ja lenkkarit tuntuivat siltä, että ovat lapselle hyvät jalkaan. Ja Miskahan tosiaan rakastui jo aiemmin saamiinsa kenkiin ;)

Lenkkarit Jonathan (Jesper&Junior), kumisaappaat Tretorn (Citymarket) ja paidat Lindex.


Kohtahan meillä tosiaan puhaltaa muutosten tuulet. Ensi viikon maanantaina pojat aloittelevat päivähoitoa kevennetysti ja siitä seuraavalla viikolla palaan itse töihin. Blogi saattaa siis hiljentyä entisestään, mutta vilkastuu sitten taas kun arki lähtee rullaamaan. Päivittäin käyn kyllä aina lukemassa muiden blogeja ja yritän kommentoidakin mahdollisimman usein :) Mutta onneksi ennen töihin paluuta on ohjelmassa äidin "oma pikku loma". Perjantaina suuntaan auton nokan kohti Kokkolaa ja vietän viikonlopun ystäväni luona. Aah, ihanaa ;D

4 kommenttia:

MrsAgatha kirjoitti...

Hauskaa äidin omaa lomaa! =)

Sonja kirjoitti...

Ihana mekko ja muutkin ompelukset hienoja, olet tosi taitava!

Ja kivat ostokset myös :)

Oliko noita Jonathanin lenkkareita minkä verran vielä jäljellä Ideaparkin JJ:ssa? Haaveissa olisi pojille semmoiset ostaa mutta vasta ensi la pääsen käymään, näinköhän niitä enää yhtään on sitten jäljellä :/

jarna kirjoitti...

Kyllähän tuolla vartalolla kelpaa mekkoja esitellä=)

miitu kirjoitti...

Mrs Agatha: Kiitos!

Sonja: Kiitos ;) Ihan amatööri kyllä ompeluhommissa olen, mutta kyllä sitä aina jotain saa aikaiseksi =)

Idiksen JJ:n poikien lenkkarivalikoima oli jo aika vähissä. Kokoina oli eilen lähinnä 21-25 ja sitten 29-30 jäljellä. Mitäs jos soittaisit sinne ja kysyisit voitko varata, jos vielä oikeaa kokoa löytyy?

Jarna: Kiitos kauniista sanoista ;) Joskus se oma peilikuva miellyttää, joskus taas ei...