perjantai 23. heinäkuuta 2010

Eilisiä ostoksia

Eilen torstaina tapasin vuosien tauon jälkeen yläasteaikaisen "bestikseni" (hih, mikä sana). Elämät vaan veivät silloin aikanaan eri suuntiin ja siinä samalla unohtui yhteydenpito. Mutta nyt pitkästä aikaa siis tapasimme ja oli kyllä todella mukavaa. Siinä juttelun ja kuulumisten vaihdon ohessa sitten kiersimme muutamia kirppiksiä ja kauppoja. Kirppiksiltä ei tällä kertaa löytynyt meille mitään muuta, kuin yksi Patricia Cornwellin kirja lisää kokoelmiini. Kaupoista sen sijaan taas jotain kulkeutui kotiin saakka ;)


Polarn o Pyretiltä vetskaritakki -50 %.


Ja kun näiden huputtomien vetskaritakkien perään olen kuulutellut, niin kuin tilauksesta niitä oli tullut Lindexille. Kuuluivat vielä "ota 3 maksa 2" kategoriaan, joten pakkohan niitä oli sitten kolme ottaa =)

Collegetakit Lindex.


Lindexiltä löytyi vielä aletangosta molemmille pyjamat, niitä kun ei koskaan ole liikaa. Hintaakin alen jälkeen jäi naurettavat 4,50 e / kpl (Sulovileeni siis jälleen vauhdissa) :D

Pyjamat Lindex, -70%.


H&M ennakkokuvaston tilauskin saapui tänään, mutta en nyt jaksanut sitä ruveta purkamaan. Meille saapuneista syysjutuista siis lisää myöhemmin. Tänään saapuneen paketin lisäksi naputtelin vielä uuden tilauksen parista perus trikoopaidasta ja verkkareista.

Moonkidsin syysuutuuksia on myös tilattu tänään, niistä sitten lisää kunhan saapuvat perille ;)

3 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Sulovileeninä on hyvä olla=)

miitu kirjoitti...

On todellakin! Kaapeista löytyy jatkuvasti alelöytöjä, joita ei muista edes ostaneensa ;) Ja voi kuinka paljon rahaa on säästynyt =D

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivat nuo huputtomat vetskaritakit, niitä onkin vähän hankalaa löytää. Pitänee pistäytyä Lindexillä..