sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Synttäreiden juhlintaa

Tänään juhlittiin Rasmuksen 1 v. synttäreitä. Virallinen päivä on tosin "vasta" tiistaina 4.5., joten juhlinta suoritettiin pari päivää etuajassa. Joka kerta manaan ääneen (ja vielä enemmän mielessäni) juhlien järjestämisen, olen nimittäin kamala stressaamaan ja tuntuu että aika ei ikinä riitä. Näin kävi tälläkin kertaa, mutta jälkeenpäin mieli on hyvä. Kaikki onnistui mainiosti ja synttärisankarikin oli ihan innoissaan ;)

Se virallinen 1vee kuva.
Body H&M, froteehaalarit Moonkids.


Tällä kertaa päätin säästää itseäni ja aikaa ostamalla kakkupohjat valmiina. Miskan 2v. synttäreille viime syksynä sain kakun tekemiseen vierähtämään yli 3 tuntia ja nyt ei sitten oikein huvittanut tehdä samaa uudestaan ;) Vastapainoksi valmispohjille karkasi ehkä vähän mopo käsistä koristelun kanssa... mutta eikös 1-vuotiaan kakku saa näyttää vähän hassulta ja lapselliselta?

Hassunhauska kakku.


Miskan juhlaeleganssi piti tietenkin sävyttää Rasmuksen asuun sopivaksi.

Paita Moonkids, pillifarkut Lindex.


Lahjaksi synttärisankari sai leluja, kirjan, Muumi-astioita ja muutamia vaatteita. Mummu, eli äitini, antoi vapauden tilailla netistä hänen laskuunsa lahjan ja vaatettahan tuloksena tietysti oli ;) Lisäksi Rasmuksen toiset kummit lahjoivat taas pikkumiestä merkkivaatteella =)

Froteehousut Metsola, froteehuppari Moonkids. Nämä tilattu Niilo Ilosta, kiitos taas Vauhtivekaroiden äidille huippuhyvästä palvelusta! Moonkidsin ribbipotkarit Lasten Metsolasta. Paita Tommy Hilfiger.


Lelulahjoista tärkein oli mummin ja papan hankkima Plaston mopo. Miskalla kun sellainen punaisena jo on, niin pitihän Rasmuksenkin saada omansa. Tappeluhan moposta meinasi heti tulla, mutta ehdittiin sentään napata kuva ylpeästä, uuden mopon omistajasta :=)Loppuun vielä viikonlopun ompelukset. Lauantaina illalla oli pakko taas touhuta pilvikankaiden kimpussa. Lopputuloksena molemmille velourhousut ja beanie-pipot.

Kankaat Jny Design. Housujen ja pipojen kaavat omat.

Pipoa livenä esittelee jälleen Rasmus.Olipas muuten turkoosi-sävytteinen postaus ;) Vaikea siis arvata mikä väri meillä on tällä hetkellä pinnalla...

6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Turkoosi onkin kiva väri ja sitä on nyt saatavilla paljon. :)

Onnea suloiselle synttärisankarille!, ompas hän saanutkin ihania lahjoja. :)

Helmi kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!:) Kivoja lahjoja tuli.

mude kirjoitti...

Ihanan värisiä vaatteita, sekä ommellut että lahjaksi saadut.

Onnea söpöiselle päivänsankarille!

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Paljon Onnea 1-vuotiaalle :)

MrsAgatha kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle! =)

Mä stressasin kanssa noita 1 v. juhlia niin paljon että 2-vuotisjuhlat jätettiin järjestämättä! Ensi vuonna sitten taas...

Annika kirjoitti...

Onnittelut suloiselle 1-vuotiaalle!!