torstai 27. toukokuuta 2010

Olen friikki

Nimittäin laukku-friikki ja vielä tarkemmin tämä pakkomielle kohdistuu Marimekon laukkuihin. Voisin ostaa itselleni niistä melkein kaikki, mutta hinnan takia ihan kaikkia ei voi valitettavasti saada :( Kokoelma käsittää tällä hetkellä vasta neljä laukkua, joista uusin kotiutui tänään.


Keisarinna-laukku, suunnittelijana Mika Piirainen. Kuosi "Keisarin puutarha" (suunnittelija Kaarina Kellomäki).


Ennestään kaapista löytyivät nämä ihanuudet...
Löytyykö muita, jotka rakastavat Marimekon laukkuja? Ovatko ne jollekin ehdoton ei?

7 kommenttia:

Äitiliini kirjoitti...

Mä tykkäisin niistä yksvärisistä laukuista, mutta ollut liian kalliita mun makuun ja yllättäen Marimekossa ei juuri kunnon aleja tunneta. Mutta kelpais kyllä :)

jarna kirjoitti...

Mulla on muutamia, ehkä 5-6kpl Marimekon olkalaukkuja. Käteviä, kestäviä, pestäviä, pirteitä...Mutta ei ole pakkomiellettä.

Outza kirjoitti...

Rakastan niitä!! Poikkesin juuri tehtaanmyymälässä, josta hieman halvennettuna niitä saa.

PaaPii kirjoitti...

Täällä yksi! Niissä on ihanat kuosit ja hyvät mallit. Usein laukku on mulla just se väripilkku vaatetuksessa :)

miitu kirjoitti...

Äitiliini: Ne yksivärisetkin on kyllä kauniita. Ja vaikka ovatkin hintavia, niin laatu kyllä korvaa kaiken ;)

jarna: Marimekon laukuissa on juuri se hyvä puoli, että ne voi huoletta pestä ja säilyvät silti hyvänä. Ja pirteys on juuri se juttu!

Outza: Voi kun pääsisikin joskus tehtaanmyymälään!

PaaPii: Mulla on ihan sama juttu, eli pukeudun yleensä yksivärisiin, "neutraaleihin" vaatteisiin. Laukulla on silloin kiva tuoda vähän väriä ja ilmettä tyyliin!

zanne kirjoitti...

Marimekon laukut eivät ole se mun juttu. Jotenkin liian värikkäitä ja vaikka on myös mustia yksivärisiä, niin....jotenkin ne ei vaan iske, liian suomalaisia mun makuun, en osaa paremmin selittää.

miitu kirjoitti...

zanne: Se oliskin kamalaa, jos kaikki tykkäis samoista jutuista! Tekstiilikaksosia tulis sitten joka kulman takana vastaan ;) Minua taas viehättää ajatus, että "päällä" on jotain kotimaassa suunniteltua. Muuten kun vaatteet tulee ostettua ketjuista, joiden pääkonttorissa ei varmaan edes tiedetä missä Suomi on :)