maanantai 17. toukokuuta 2010

Kesämiehiä, purnausta ja ostoksia...

Bloggaaminen on jäänyt viime päivinä taka-alalle, kun ollaan oltu ulkona melkein aamusta iltaan. Kesämiehiä on siis saanut bongailla ihan omalla pihalla ;)


Ulos lähdössä, poseeraus kohdallaan =)
Paita Mini Rodini, polvihousut omaa tuotantoa, lippis Lindex ja sandaalit Vertbaudet.

Rasmus ihastelee omaa kesälookkiansa.
Body Småfolk, pöksyt H&M.

Ennen ulos pääsyä kävi pieni vahinko ja asu jouduttiin päivittämään uuteen ;)
Hattu Villervalla, body H&M, aurinkolasit Baby Banz.


Sitten sitä purnausta... Muutaman viikon on jo kiristänyt hermoa tuo elintarvikealan lakkoilu. Kyllä, lakossa saa olla. Mutta ala joka vaikuttaa näin suuresti kaikkien elämään, pitäisi pitää lakon aikana vähän paremmin toiminnassa. Kauppojen hyllyt huutavat edelleen tyhjyyttään: ei lihaa, ei einestä, ei leipää ja maitokin on ollut välillä tiukassa. Ja nyt ne meinaa ensi viikolla lakkoilla uudestaan, vaikka edellistäkään vajetta ei ole saatu korjattua. Great! Mitä tässä kohta syödään? Ja vielä grillikausikin...

Tänään sitten ilmeni että vajetta on muuallakin. Rasmukselle yritin ostaa sandaalit...hmm. Kaikki poikien sandaalit ihan lopussa, muutamia hajakokoja jäljellä (sama tilanne kolmessa Citymarketissa). Siis miten ihmeessä sandaalit voivat loppua kaupoista, kun vasta muutaman päivän on ollut lämmintä??? Tytöille hyllyt pullistelivat jos jonkinlaista sandaalia, oli kimallusta ja värejä, kukkia ja pitsiä, montaa eri mallia. On vaan niiiiiiiin ärsyttävää tämä poikien syrjintä sekä vaatteissa että kengissä. Miten pojille ei muka voi tehdä jotain yksinkertaisia sandaaleja? Miksi kaikissa pitää olla jotain Spider Mania tai Salamaa? Olisi todella ihanaa ja toivottavaa, jos joku valmistaja edes tiedostaisi, että poikiakin halutaan pukea ja asustaa kauniisti.

Jopas helpotti, kun sai vähän purnattua ;) No, mutta loppujen lopuksi kolmannesta Cittarista löytyi kivan väriset ja malliset Tutan sandaalit, jotka ilomielin poimin meille mukaan.


Sandaalit Tutta.


Muut ostokset tarttuivat yllättäen mukaan Lindexiltä. Samaa tavaraa mitä muissa blogeissa on vilahdellut...

Viidakkopaidat molemmille. Miskalle myös autopaita ja kesähattu. Kaikki Lindex.6 kommenttia:

Äitiliini kirjoitti...

Jooh. Samoilla linjoilla ruuan suhteen. Ei oo ei. On tää kun joutuu naudan ulkofileet varastosta grillaan ku ei saa hitto makkaraa. Meillä ei viä mikään muu oo niin iskenyt kuin tuo makkaran puute. Lihaa, erityisesti jauhettuna, on pakastin täynnä kyllä appiukon navetasta lähteneenä. Kai ne pitäs ite ne makkaratki sit tehä :D. Ihme meininkiä.

jarna kirjoitti...

On huomattu että pojille ei ole lähellekään yhtä paljon kaikkea kivaa kuin tytöille.

Meillä ollaan tosin ihan täysiä spyderman-huumassa (poika, ei äiti) ja hellyn pojalle aina niitä ostamaan, kun tulee niin iloiseksi=)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivat sandaalit olette löytäneet! Minuakin aina harmittaa, kun pojille on niin vähän tarjontaa. Jos ei ole niitä Spidereitä, niin sitten jotain perus tummansinistä..

Mia kirjoitti...

Arvaa suututtaako minua aina.. Ja just sandaaliongelma on täälläkin, kun haluisin Oliverille ruskeat ja hinta pitäis olla sopiva niin eihän niitä mistää saa. :(

miitu kirjoitti...

Äitiliini: Meillä ei kaivata makkaraa (ainakaan vielä), mutta ei siellä hyllyssä ole pihvejäkään. Itse tykkään ylikaiken kanasta ja sekin on joka kaupasta loppu. Murrrrr!

jarna: Otan osaa tuon Spiderman-huuman takia ;)

Vauhtivekaroiden äiti: Nimenomaan sitä tummansinistä ja todella tylsää. Ne mallitkin on jotenkin karun näköisiä, sellaisia "perusurheilusandaaleita" :(

Mia: Ruskeat minäkin olisin halunnut, mutta ainoat jotka löysin, oli Superfitin ja hintaa oli 50 e (K-Kengästä). Nyt ei ihan noin kalliita kenkiä viitsinyt ostaa, kun Rasmus kuitenkin laahaa ne kärjet viikossa ihan pilalle.

Unikuu kirjoitti...

no joo.mäkin kävin helteiden alettua äkkiä etsimässä mutta ilmeisesti koossa 30 ei vaan valmisteta kivoja nahkaisia sandaaleja jotka ei maksa 70euroa..
eli täälläkin kaivattaisiin niitä kauniita poikien vaatteita ja kenkiä.