sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Viimeisiä alelöytöjä

Jämäalekoreista on löytynyt mukavasti kenkiä, sekä nyt keväälle/kesälle käyttöön että jemmaan ensi talvea varten. Osa löydöistä on vielä pussissa keittiön pöydällä, joten niistä kuvaa myöhemmin jos vaan muistan ;) Tämänkertaiset löydöt on tehty Citymarketista.

Paxin vedenpitävät kengät käyttöön nyt, toiset mikälie-merkkiset vedenpitävät talvikengät ensi talveen. Nämä tulivat Rasmukselle ja molemmilla hintaa huimat 5 e/pari.

Näitä ei voinut mitenkään jättää kauppaan! Tretornin gore-tex "tennarit", ovh 99 e, alelappusessa hintana 10 euroa! Ihan yksin nököttivät hyllyssä ja vaikka koko on sen verran reilu, että menee Miskalle suunnilleen vuoden päästä, niin pakkohan ne oli mukaan ottaa ;) Täälläkin siis asustaa yksi sulovileeni...


Ideaparkin pikakierrokselta torstaina löytyi myöskin "jämätangosta" Jonathanin iki-ihana oranssi välikausihaalari. Enää kaksi kipaletta oli jäljellä, mutta toinen sattui olemaan juuri passeli koko Rasmukselle tälle keväälle. Pääsi siis uuteen kotiin Ticketin kumihaalarin kaveriksi =)

Tähti-Jonathan välikausihaalari (20e) ja rukkaset (4e).


Tämä ei nyt liity mitenkään alelöytöihin, mutta laitan kuvan nyt kuitenkin kun sain kerrankin tehdä jotain tytölle ;) Ystävien tytölle kudoin pinkistä Novitan FlipFlopista pipon. Siihen tuli lisukkeeksi virkattu kukka ja rusetti. Näitä voi sitten vaihtaa pipoon fiiliksen mukaan...

Pipo omaa tuotantoa.


Mutta nyt tilaustöiden pariin, että pääsee joskus nukkumaankin :)

1 kommentti:

jarna kirjoitti...

Oh, ihan huiput löydöt, etenkin Tretonit!!!!Ja sulovileenit liikkeellä taas=)