torstai 8. huhtikuuta 2010

Oma tahto on ihana asia

Meidän ihanainen 11 kk pikkumies on tällä viikolla kehittänyt oman tahdon (kivaa, nyt niitä on kaksi). Ja tämä oma tahto ei olekaan sitten ihan kevyemmästä päästä. Jos isoveli on niin kamala, että sattuu viemään jotain mitä pienempi olisi halunnut ottaa, tapahtuu seuraavaa: Rasmus konttaa hurjaa vauhtia Miskan perään, heittäytyy mahalleen jalkoihin, kiljuu ja repii lahkeesta tai sukasta. Jos äiti tai isi ottaa kädestä pois jotain sinne kuulumatonta, tapahtuu seuraavaa: selkä pingotetaan kaarelle, kaikki jäsenet huitovat eri suuntiin ja kiljutaan. Ai kun kivaa! Meillä siis joko kiljutaan tai "vauvatapellaan" ihan koko ajan. Äidin hermot on ehkä vähän piukalla, mutta en nyt ainakaan vielä ole laukkujani pakannut ;)


Miska turvassa sohvalla, lelut piilotettu tyynyn taakse. Paita H&M, pilvivelourit oman tehtaan tuotos.

"Mutta kun MINÄ haluan ajaa autolla tiskikonetta vasten, kun siitä lähtee kiva meteli. Nappejakin haluan painaa!" Yökkäri Duns.


Ompelu ja kutominen toimii edelleen mukavana terapiana iltaisin (ja öisin).

Omille pojille pipot ruskeasta pilvivelourista (Jny Design). Kudottu musta-valkoraitainen pipo Novitan 7-veljestä langasta.


Nämä pöksyt syntyivät tilauksesta ystävän pojalle. Kokona 104 cm ja minulle tyypilliseen tapaan lahkeissa on vähän ekstramittaa, jotta menevät pidempään. Kangas Metsolan Walmet.


Ja loppuun pieni mainos ;) Tätini sai arvalla paikan Tampereen Keskustorin peräkonttikirppikselle sunnuntaina 18.4. Lupasin mennä sinne vähän auttelemaan ja samalla sitten heidän autonsa uumenista myydään tekemiäni pipoja ja housuja. Niitä siis öitä myöten nyt urakalla tehtailen =) Myynnissä on sitten myös pipoja "tyttöväreissä", kun sain taas tekosyyn söpöilyyn. Laitan kuvaa myyntiin tulevista sitten jossain vaiheessa ensi viikolla. Eli vinks vinks kaikki Tampereen lähistöllä asuvat, ensi viikon sunnuntaina joukolla pipo- ja housukaupoille :=)

3 kommenttia:

Mustikoita Puolukoita .. kirjoitti...

Voi tuo oma tahto on niin tuttua. Kuvittelin isoimman olevan seesteisessä vaiheessa kun kuopus uhmassa, mutta taisi esikoisella alkaa murkkuikä ja kuopuksella uhmaikä sitten molemmat aikaisessa. Ainoastaan meidän syntymäsinttura neiti on tällä hetkellä vähän seesteisemmässä tilassa ;)

Edla kirjoitti...

Täällä on ihanan kamalaa menoa myös ;)
Ihana tuo duns yökkäri.

Peräkonttikirpparille suuntaan myös, tosin ihan ostajan roolissa. Ilman lapsia :D Hurja tungos siellä taas on, mutta ties mitä kivaa löytää! Ehkä törmätään :)

Tintti08 kirjoitti...

Ihanat pilvipipot!

Arpavoitto saapui alkuviikolla, kiitos vielä kovasti =)! Pipo oli ihana ja siinä on sopivasti kasvunvaraa.