lauantai 24. huhtikuuta 2010

Lauantain tunnelmia ja vähän kokeilua

Eilen perjantaina meidän moppitukkaisesta otuksesta kuoriutui ihan oikea pikkupoika! Miskan ihana kummitäti kävi leikkaamassa reippaasti ylikasvaneen kuontalon ja voi kuinka ihanalta taas näyttikään! Tänä aamuna kun Miska heräili sängystään, huomasi myös pojan olevan tyytyväinen. Ensimmäiset sanat aamulla olivat nimittäin: "Äiti kato! Hieno tukka!" ja samalla hieroi uutta hiusmalliaan ;) Terkut siis kummitädille!

Miska ja hieno uusi tukka.
Paita Moonkids, housut omatekoiset.


Vaikka perjantaina olin hiki hatussa siivonnut, oli Rasmus tänään vähän toista mieltä toimituksen onnistumisesta.

Tässä äiti sulle rikkalapio...
Body H&M, potkarit omia tekosia.


Piporintamalla tapahtuu taas. Olen ihan totaalisesti ihastunut beanie-mallisiin pipoihin ja pitihän sellaisen tekemistä sitten kokeillakin. Koeversio syntyi "ei mitään väliä" -kankaasta, tarkoituksena oli vain testata mallia. Pipo onnistui lähes erinomaisesti, vaikka itse sanonkin ;) Pipo oli mitoitettu Miskalle, mutta koska malli ei suostunut pysymään paikallaan, joutui pikkuveli toimittamaan tätä virkaa.

Kuva ei ole paras mahdollinen, mutta pipon malli on kuitenkin tuollainen reilusti takaraivolta pussittava.


No, Miska sitten kuitenkin ihastui uuteen pipoonsa ja halusi sen päähänsä kun lähti mummulle yökylään =)

Mummulle lähdössä. Ohjelmassa Miskan mukaan: "rakentaa leekoista taloja autoja".
Haalari Reimatec.


Muina ompeluksina lähipäivinä on ollut lähinnä tilauspipot. Paitoja olen pojille valmiiksi kyllä leikannut, toivottavasti niitä ehtisi huomenna ommella. Telkkarin ääressä olen kuitenkin kutonut mm. molemmille pojille raitapipot (näin on käynyt, en enää pysty olemaan tekemättä mitään).

Raitapipo Novitan FlipFlop-langasta. Malli jälleen suhteellisen yhteistyökyvytön :)


Ilta oltiin tänään Rasmuksen kanssa kahdestaan, isi kun karkasi kaupungille. Rasmus selvästi nautti siitä, että sai äidin huomion kokonaan itselleen. Naurettiin, touhuttiin, leikittiin ja oltiin piilosilla. Äidillekin jäi tästä niin hyvä mieli, normaalipäivinä kun energia menee lähinnä yleisen järjestyksen ylläpitoon ;)

Näissä tunnelmissa tänään. Huomenna taas talossa kaikki koolla ja volyymi sen mukainen.


ps. Huutikseen on lisätty ihanuuksia. Lisää tulossa lähipäivinä.

Ei kommentteja: