perjantai 12. maaliskuuta 2010

Villervallaa vaatekutsuilta

Olin eilen naapurin järjestämillä Tinttaiita - kutsuilla. Todella paljon olisi ollut kaikkea ihanaa, mutta täytyi laittaa vähän jäitä hattuun ;) Kyseisen liikkeen omistaja oli itse esittelijänä ja oli kyllä todella hauska ja mukava nainen. Varmasti tilaan joskus ihan tuon nettikaupan kautta meille jotain. Tylsä vaan, kun eivät saa tuota Villervallaa myydä netin kautta :( Molemmat pojat saivat kuitenkin omat Villervallansa, kun sattui olemaan esillä oikeita kokoja.


Rasmukselle paidat.

Miskalle paita, housut ja kesälakki. Tuota kesälakkia voi kyllä käyttää Rasmuksellakin,
kun siinä on näppärä kuminauhakiristys.


Kohta on menossa rikki 10 000 kävijän maaginen raja. Kunhan tuo luku pamahtaa tauluun, on tietenkin luvassa arvonta! Palkinnoista sen verran, että luvassa on jotakin itse tehtyä ;) Mutta tästä siis lisää hieman myöhemmin...

4 kommenttia:

MrsAgatha kirjoitti...

Kivoja ostoksia!

Villervallaa saa netin kautta ainakin Lasten Metsolalta! Just tänään niitä katselin mutta kun mitään ei tarvita niin mitään en tilannut! =)

miitu kirjoitti...

Olen kyllä katsellut Lasten Metsolan sivuilta Villervallaa, mutta siellä on aika suppea valikoima. Tinttaiitalla oli paljon laajemmin kaikkea, mutta eivät tosiaan ole saaneet lupaa myydä niitä netissä. Ihme touhua sekin, ettei Villervallan omilta sivuilta pysty tilaamaan Suomeen :(

Petra kirjoitti...

Mä ihmettelen myös tuota Villervallan toimintaa, koska sanoisin, että menettää paljon asiakkaita tuolla tyylillä tai sitten Metsolan valikoiman tulisi vastata Villervallan oman nettipuodin valikoimaa. Onneksi Ideaparkin Ballotissa on myös tätä myynnissä ja sielläkin valikoima laajenee koko ajan.

Mia kirjoitti...

Minä ehdin Tinttaiitasta tilata ne tähtitakit ennen kun ei enää saanut.. Tosi hyvä palvelu kyllä ja mukava se omistaja! :)