lauantai 27. maaliskuuta 2010

Päivän pojat uusin silmin

Eilen olin tosiaan silmien laserleikkauksessa ja kaikki meni huippuhienosti! Jo illalla näin todella kirkkaasti ja ihan yhtä hyvin kuin laseillakin (ellen jopa vähän paremminkin). Kamalia, naamaa painavia kärpäslaseja piti käyttää tämän päivän aamuun asti, joten koneella ei eilen tullut kovin paljon oltua. Mutta tänään siis maailma (ja oma peilikuva) on näyttänyt ihan uudelta ja täytyy sanoa että tunne on mahtava! Vaikka leikkaus olikin kallis, on se jo nyt osoittautunut jokaisen euron arvoiseksi. Tänään myös tajusin, että ajoin autoa ensimmäisen kerran elämässäni ilman mitään "apuvälineitä". Heh, pienet ne on ihmisen ilot ;)

Jos joku haluaa tietää tuon operaation kulusta ja omista tuntemuksistani enemmän, voin tehdä siitä kyllä ihan oman postauksen.

Tässä vielä päivän pojat ihan uusin silmin nähtynä ;)


Isoveljen dino maistuu hyvältä =) Body Lindex, leggarit Mini Rodini.

Suosikkitouhua on mopolla kaahailu... Paita Tukholman Åhlensin
Barbababa-mallistosta, velourhousut omaa tuotantoa.Ps. Arvonnan voittajien (niiden jotka ovat ilmoittautuneet) pipot ovat leikattuina, ompelen ne mahdollisimman pian. Postia voi odotella ensi viikon loppuun mennessä ;)

7 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Postaa ihmeessä sun silmäoperaatiosta. Olen keräillyt rohkeutta, että jos menisin itsekin, mutta ei ole vielä rohkeutta tarpeeksi kasassa (sitten pitää varmaan keräillä rahaa seuraavaksi)

jarna kirjoitti...

Hei olis kiva kyllä kuulla leikkauksesta, kuluista ja muusta tarkemmin!

Aarre kirjoitti...

Hienoa! Muista nyt pitää aurinkolasit aina mukana. Silmät ovat todella herkät. Itse taisin muuten vahingossa ottaa aina yöpöydältä silmälaseja melkein vuoden ajan, ennen kuin tajusin nopeasti, ettei siellä laseja olekaan ;)

T kirjoitti...

Joo kerro operaatiosta, itsekin olen silloin tällöin harkinnut leikkausta :)

Henna kirjoitti...

Kerro ihmeessä leikkauksesta! Kiinnostaa kovastikin. :)

Mia kirjoitti...

Minuakin kiinnostaa, vaikka laseja ei olekaan. Tai siis olisi aina pidettävät, mutta en tykkää pitää. onneksi nään ilmankin suht hyvin. ;D

Äitiliini kirjoitti...

Muakin kiinnostaa operaatio ja hinnat ja ootko tehnyt hintavertailua tms? :) Meillä mies on suunnitellut moista, jahka 30 tulee mittariin eli vasta parin vuoden päästä niin sitten menee :)