maanantai 8. maaliskuuta 2010

Norsuja ja vähän muitakin eläimiä

Eilen valmistui paita ja haalaripöksyt joustofroteesta. Kuvat on surkeat, mutta kai niistä jonkinlaisen käsityksen saa :)

Norsut-joustofrotee ja limenvihreä resori Myllymuksuilta. Tämä norsufrotee on uudesta erästä ja ihanan pehmoista :) Kaava oma.

Ketut ja karhut-joustofrotee tilattu joskus Tuhinatuvasta, resori Myllymuksuilta. Kaava oma.


Ja loppuun pientä purnausta... Tilasin jo pari viikkoa sitten Sisukkaasta Ticketin rubber rain haalarin. No, haalaria ei vieläkään näy. Laitoin kyseiseen puljuun mailia asiasta, katsotaan minkälaisen vastauksen saan. En tiedä sitten olenko liian hätäinen, mutta odotan kyllä saavani tilaamani tavaran noin viikon kuluessa postilaatikkoon. Poikkeuksena tietenkin ulkomailta tilatut, muista maista posti kun kulkee miten sattuu. Joka tapauksessa olen kiukkuinen :( Miten muilla on sujunut kyseisen nettikaupan kanssa?

5 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Sisukkaalla on tunnetusti ERITTÄIN hidas toimitus. Pari viikkoa saattaa helposti mennä. Yritän välttää tuota kauppaa kaikin tavoin ja olenkin ostanut sieltä vain alesta.

Mia kirjoitti...

Olen kuullut että joillakin on ollut ongelmia Sisukkaan kanssa, minulla on kaupat menneet aina hyvin. Toivottavasti saat haalarin pian!

Tuo norsufrotee on ihanaa, minäkin sitä reilun metrin tilasin. ;)

Marita kirjoitti...

Harvakseltaa olen Sisukkaasta tilaillut, mutta yleensä (aleaikaan lukuunottamatta) toimitus on ollut nopea. Mä olen tilaukseni maksanut päivää vaille kaksi viikkoa sitten ja en ole minäkään mitään saanut. Täytynee kohta munkin kysellä tilauksen perään. Kyllä mustakin normikotimaisen tilauksen pitäisi hoitua viikkoon, kaksi on ihan maksimi.

miitu kirjoitti...

Tämä oli minullakin vasta toinen tilaus Sisukkaaseen. Syy miksi en sieltä tilaile on se, että nettikauppa toimii todella huonosti (siis teknisesti) ja maksumahdollisuudet on surkeat. Miten ihmeessä ei voi maksaa esim. luottokortilla tai suoraan verkkomaksulla.

No, tänään oli tullut mailiin automaattinen viesti "toimitettu". Eli kannattaa ehkä kysellä perään, jos ei omaa tilausta ala kuulua :)

Edla kirjoitti...

Ompa upeat nuo ketut ja karhut potkarit :) Pääsen vihdoin kommentoimaan kun nyt bloggerissa itsekkin ;)

Minulla vain yksi kokemus sisukkaasta ja melkein viikko taisi mennä tilauksen saapumiseen.