tiistai 23. maaliskuuta 2010

Meidän Mini Rodinit

Nyt kun kaikki (siis meille tilatut, ei suinkaan kaikki ;)) Mini Rodinin vaatteet ovat tulleet, voipi ne laittaa tänne näytille.

Pandaa molemmille pojille Oii Designilta.

Joutsen t-paidat, pandapipot ja pantterileggarit Niilo Ilosta.
Kiitos jälleen kerran Vauhtivekaroiden äidille loistavasta palvelusta!


Perjantaina olisi sitten edessä se silmäleikkaus. Tunteet vaihtelevat järkyttävästä jännityksestä onnelliseen odotukseen. Täytyy vain toivoa, että kaikki menee hyvin ja rahoille saa vastinetta pääsemällä laseista lopullisesti eroon. Lauantaina on vielä mummini hautajaiset, joten kaikkea mukavasta surulliseen on loppuviikolla odotettavissa...

5 kommenttia:

poikien äiti kirjoitti...

täytyy kysyä, kun meillekin tuli nuo beiget pitkähihaiset pandat oiidesignilta...miten teillä painatus paidoissa on, onko tasainen vai puuttuuko osin väriä? meillä oli sellaisia laikkuja, ihan kuin väriä ei olisi ollut riittävästi ja lähtivät vaihtoon.

miitu kirjoitti...

En ollut sen kummemmin edes katsonut paitoja, ihastellut vain pussin läpi ;) Mutta nyt kun tuota kysyit, tarkistin meidänkin paidat. Eli meillä painatuksissa väri on ihan tasainen, onneksi...

MrsAgatha kirjoitti...

Meiltä löytyy kanssa pandoja vähän joka muodossa! =) Ihania ovat! Ja meillä on tuo beige pitkähihainen punaisella painatuksella ja kyllä meilläkin näyttää värit tasaisilta!

Onnea tuohon silmäleikkaukseen!

Edla kirjoitti...

Ompas veikeät nuo panda pipot!

Otan osaa.
Voimia viikonloppuun ♥

miitu kirjoitti...

Edla: Kiitos.