tiistai 23. helmikuuta 2010

Ticket to Heaven Rubber Rain haalari, kokemuksia?

Keväästä on ainakin lumen määrästä päätellen tulossa märkä :) Olenkin miettinyt Rasmukselle tuota Ticketin Rubber Rain haalaria. Mutta mutta... koko arveluttaa. Rasmus käyttää nyt sisävaatteissa kokoa 80 cm, joten arvon nyt kokojen 74 ja 80 välillä.

Onko jollain tuosta haalarimallista kokemuksia? Mittojakin otan mielelläni vastaan, jos joltakin kyseinen haalari jossakin koossa löytyy.


7 kommenttia:

Suwi kirjoitti...

Meille on tulossa tämäkin ihanuus! ei oo tosiaan kokemusta viellä tästä mutta luulenpa tosiaan että käyttöä sille kyllä löytyy ;)
Nyt kaapista jo löytyy tähti uffo pienemmälle mutta tosiaan tuo kumi malli on viellä postissa matkalla... =)
terkuin blogista Kultapojut 2

Mustikoita Puolukoita .. kirjoitti...

Itse haalarista ei ole kokemusta. Ensin sitä meillekin meinasin mutta koska poika lähtee nyt hoitoon niin mennään sitten housuilla ku tuon päälle enää kuriksia kyllä laita ! Livenä kurkkasin tuota 80 cm kokoa paikallisessa liikeessä ja oli valtava: meidänki poika käyttää 74/80 vaatteita mutta mielestäni vastasi lähinnä 86 jos ei 90 cm kokoa..
Mittoja löytyi täältä : http://www.kuperkeikka.fi/ticket2heaven/rubber-rain-sadeasu-1.html

miitu kirjoitti...

Kiitokset tuosta Kuperkeikan linkistä, en ollut huomannut niitä mittoja kun olivat sivun alalaidassa ;)

Suwi: Minkä ikäiselle tilasit tuon "kumihaalarin"? Ja missä koossa?

Myrmeli kirjoitti...

Itse mietin kanssa koon 80 ja 86 välillä. Tällä hetkellä meillä käytetään kokoa 86 vaatteissa ja Ticket on tunnetusti isoa mallia. Toppahaalarissa on nyt 80cm, mutta en haluaisi ostaa sellaista, minkä käyttöikä on vain pari kuukautta.

Mistä ajattelit tilata/ostaa tämän? Olen kuumeisesti yrittänyt etsiä tuota mustaa valkoisilla tähdillä ja tuntuu olevan jo joka paikasta loppu..Sisukkaallakin oli vain enää 74cm:(

Suwi kirjoitti...

Tilasin sen tosiaan 92 koossa, ku meille tulee musta/valkee tähti kuosi ja niit ei enää missää :D siis sitä värii ainakaa näissä isommissa koossa oo.. No se on tarkotettu kohta meidän 2v.lle (toukokuus) mutta saattaahan tuo olla sen verra reilu että menee meidän isommallekki ;) Syksyksi sitä tosiaan kaavailin että saattaapi sillo olla jo aika sopiva!! ja varsinki ku pitää laittaa fleecee alle ym. ku tässä ei oo vuorta =)

Suwi kirjoitti...

ja tosiaan blogissani esittelen Uffo tähti haalaria 86 koossa mallilla päällä ja samaiselle pojalle kumihaalarikin tulisi =)

Suwi kirjoitti...

ai nii ja viel... Meidän pojalle melkeinpä ihan sopiva tuo 86 uffo! =)