sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Viikonloppuna...

Perjantaina tiputeltiin lumia talon katolta. Etupihalle ei saanut enää autoa ja takapihalta hävisi terassi. Puita piti kuitenkin päästä saunan lämmitystä varten hakemaan, joten mies sitten näppäränä teki kulkuväylän. Hmm...


Lapset nukkumaan ja sitten saunaan, että ehtii Suomen jääkiekkopeliä katsomaan. No kuinkas kävikään? Kesken saunomisen pimeni talo ja melkein koko kaupunki. Seuraavat 2,5 tuntia (voi harmi sen pelin takia ;)) oltiin vaan ja nautittiin tunnelmallisesta valaistuksesta. Eikä sitten taaskaan päässyt ompelemaan.
Lauantaina viikon harkinnan jälkeen käväisin hakemassa Rasmukselle syksyksi/ensi kevääksi Ticketin tähti-Uffon. Tälle keväälle on Sisukkaasta tulossa tähtikuosia Rubber Rain-haalarin muodossa. Miskalla menee nyt keväällä vielä syksyn haalarit, ensi syksynä käytetäänkin sitten vain 2-osaisia pukuja.

Ticket to Heaven Uffo-välikausihaalari


Kalliista ostoksesta rangaistuksena sain kamalan migreenikohtauksen. Sänky kutsuikin melkein heti muksujen mentyä nukkumaan. Ja jälleen jäi ompelut väliin.

Tänään on päivä mennyt syntisen painavan suojalumen raivaamisessa etupihalta. Reilu neljä tuntia siinä meni, mutta saatiinpahan auto takaisin pihaan ja mieskin pääse omallaan aamulla tallista ulos ;) Nyt sattuu selkään ja jalkoihin ja väsyttää ihan kamalasti. Varmaan aika helppo arvata mikä jää tänäänkin tekemättä...

Että sellainen viikonloppu tällä kertaa...

Ei kommentteja: