sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Viikonlopun ompelukset

Tällä kertaa luvassa paljon kuvia, mutta köyhästi tekstiä ;) Viikonloppu on ollut taas todella kiireinen ja on tullut myös nukuttua huonosti. Ajatus ei siis oikein kulje, mutta yritän kuitenkin tuottaa jotakin järkevää...

Lauantaina käytiin päivällä Ideaparkissa (taas) ja pari ihan pientä ostosta sieltä löytyi. Reissun perimmäinen tarkoitus oli hakea Rasmukselle pari perusbodya yksivärisenä. En tykkää sotkea kuvioita liikaa keskenään ja kaikki meidän kaapista löytyneet sopivankokoiset bodyt olikin kuviollisia. Ostin sitten myös Jesper&Juniorista Miskalle topparukkaset ja Rasmukselle Lindexin alehyllystä kumpparit kevääksi vähän alle 7 eurolla.

Bodyt H&M, kumisaappaat Tretorn by Lindex ja topparukkaset Hans Company.

Lauantaiyö menikin sitten ommellessa :) Kolmeen asti yöllä tuli touhuttua saumurin ja ompelukoneen kimpussa, tuloksena Rasmukselle toiset "retrohaalarit" ja Miskalle paita. Haaveissa on edelleen se peitetikkisaumuri/peitetikkikone, kun sillä saisi nuo hihansuut ja kaula-aukon siistimmin viimeisteltyä. Mutta haaveena se varmaan pysyy vielä hetken aikaa, ellen sitten jostain löydä todella halpaa konetta ;)

Paita Myllymuksujen kaarat-joustofroteesta. Malli oma. Housut Lindexin perusvelourit.

Haalarit Myllymuksujen joustofroteeta. Tällä kertaa vetoketju edessä ja lahkeensuissa myös kanttaus resoorilla. Kaava Ottobre 1/2005 hieman muokattuna.

Tänään sain myös napattua jonkinlaiset kuvat pojista edellisessä postauksessa esiteltyjen fleecehattujen kera. Kumpikaan malleista ei taaskaan ollut kovin yhteistyökykyinen, joten kuvat on mitä on ;)

Miskalla on kiire lähteä pappaa katsomaan.

"No en varmaan katso kameraan!"

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Upeita ompeluksia!, mahtavat nuo fleecemyssyt. :o)
Minäkin haaveilen sellasesta peitetikkikoneesta, vaikka saumurikin on vasta tulossa. ;D