sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sunny & bright

Muuttoon on enää 2 viikkoa aikaa ja hurjasti olisi tekemistä. Viikonloppuisin ollaan touhuttu uudella kodilla ja viikot on menneet töissä. Ei voi muuta kuin ihmetellä, miten neljällä ihmisellä voi olla näin paljon tavaraa ;)

Kiireisen ihmisen pelastushan on tunnetusti netti, joten sen ystävällisellä avustuksella on tullut hankittua pojille lisää kirkkaita värejä. Muille Villervallan ystäville tulee ehkä mukavana yllätyksenä tieto, että Villervalla
toimittaa nyt Suomeen omien sivujensa kautta. Joten sinne klikkailemaan kevätuutta ostoskoriin ;)

Meille tuli alkuviikosta tällaisia...

Muitakin ostoksia on tehty, niistä lisää lähipäivinä ;)


We are moving in 2 weeks and there´s so many things to do. I can´t believe that four people can have this much stuff! But the internet has saved me again, cause I haven´t had time to do much shopping. Early this week we got a packet full of Villervalla (yes, again ;) ). Love those bright and sunny colours!

7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Kiitti vinkistä, täytyy tutustua noihin sivuihin! :)

Tuuli kirjoitti...

Jee!!! Kiitos tiedosta!

Tuuli kirjoitti...

...Villervallan sivuilla tosin lukee edelleen, että eivät toimita Suomeen?

M kirjoitti...

Jee! Paljonko tuolta oli postarit?

miitu kirjoitti...

Nanna: Kannattaa tutustua :)

Tuuli: Sivuilla tosiaan lukee, etteivät toimita Suomeen. Mutta kyllä se minun pakettini perille tuli ;) Kyselin heiltä tuosta nettisivujen tekstistä, mutta eivät sitä sen enempää kommentoineet. Tilata kuitenkin voi :)

M: Postikulut oli n. 9,5 eur.

Vera kirjoitti...

Kyselin joskus miksi eivät toimita Suomeen. Sanoivat että haluavat antaa suomalaisille jälleenmyyjille täydet mahdollisuudet myydä tuotteita, eivät siis halua kilpailla. Ja ovat ilmeisesti myös luvanneet olla myymättä.

Kyllähän ne toimittavat jos jotain yksittäisiä ostoja tulee, tiedä sitten muuttuisiko käytäntö jos hirveä ostobuumi lähtisi Ruotsin suuntaan.

miitu kirjoitti...

Vera: Aika jännä tuo "haluavat antaa jälleenmyyjille mahdollisuuden eivätkä halua kilpailla". Netissä kun saa myydä vain yksi kauppa ja livenäkin kauppoja on vain muutama. Luulisi, että kuitenkin haluaisivat maksimoida myynnin myös Suomessa...