tiistai 1. helmikuuta 2011

Again and again

Eilen asioiden hoidon lomassa tein pikavisiitin Kuopukseen. Siellä oli loppualen kunniaksi kaikki Villervallan kuvio- ja raitavaatteet -50%. Kävelinkö sieltä ulos tyhjin käsin? ... No en ;)Clothes from Villervalla


Edelleen vannon merkin nimeen: laatu on hyvää, hinta kohtalaisen edullinen ja pojat tykkää kirkkaista väreistä. Ja tykkää tietysti äitikin ;) Ja Kuopuksen palvelu on aina yhtä loistavaa, shoppailun lomassa tulee mukavasti vaihdettua kuulumisetkin =)I had little time yesterday to shop at Kuopus. They had a final sale on Villervalla, -50% off. Could I walk out of there emptyhanded? No I couldn´t ;)
We love love love Villervalla! Quality is great, prize is right and we love those bright colours. And it´s always a pleasure to shop at Kuopus, the service is excellent and it´s fun to chat about everything while shopping =)

3 kommenttia:

Antsubantsu kirjoitti...

Ihanuuksia! :) harmi, ku Villervallaa ei oo nettikaupassa!

Tuuli kirjoitti...

Jos olisin Tampereella, niin mä olisin myös tullut Kuopuksesta monen kassin kanssa ulos... Ihanaa värikästä Villervallaa!

miitu kirjoitti...

Antsubantsu: On kyllä outoa, ettei Villervalla anna lupia myydä vaatteita netissä. Ainoa joka saa myydä, on Lasten Metsola. Ja siellä ei juuri alessa Villervallaa näy :(

Tuuli: Meiltä löytyy kaapeista jo melkein koko syksy/talvi mallisto ;D Eli useamman kerran on kasseja Kuopuksesta kannettu ulos :)