maanantai 7. helmikuuta 2011

Few things from Me&I

Meandi merkkinä on kokenut meillä suuren inflaation. Liian värikästä ja sekavaa, kuoseja kierrätetään liikaa. Mutta collegetakit ovat superhyviä! Ja kun niitä nyt kevätmallistoon tuli, oli pakko meille omamme napata. Tällä kertaa vihreänä, kun ennestään kaapissa on punaiset. Isompi näki kun kuvia nettisivuilta katselin ja sai sitten suostumaan parin t-paidan tilaamiseen. No... menevät sitten vaikka hiekkalaatikolla =)

Itselle oli pakko ottaa ne paljon puhutut ja kehutut joogahousut. Melkoisen mukavat ja aika tyylikkäät ovat kyllä jalassa :) Hinta oli todella suolainen, mutta täytyy sitten käyttää niitä koko rahan edestä ;)
 Tässä siis meidän muutamat vaatteet Me&I kevät 2011 -mallistosta...Photos Me&II ordered few things from Me&I spring 2011 -collection. We love those sweatjackets, they are in very good quality and look great. Boys got t-shirts and hats with pictures of cars on them. For myself I ordered yogapants. I´ve heard that those pants are very comfortable and they look nice too. Bit pricey, but I´ll just wear them much ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta noi kaikki muut on tosi kivoja, ja volkkarit varsinkin, mutta ainut mistä ITE en tykkää on tuo hämähäkki. Tulee liikaa mieleen joku ihan muu :/ Mutta makuasioista ei voi kiistellö

miitu kirjoitti...

Anonyymi: Minäkään en tuosta hämähäkki-paidasta välitä, mutta kun poika koiranpentuilmeensä kera sitä nätisti pyysi ;) Nyt tosin sain siihen vielä ikävän mielleyhtymänkin, kun mainitsit että siitä "tulee mieleen joku ihan muu" :D Mutta kuten sanoin, hiekkalaatikolle menettelee ;)