sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Muksumessut 23. - 24.10. *edit*Muksumessuja vietetään taas Tampereella, Messu-ja urheilukeskuksessa, ensi viikonloppuna 23. - 24.10. Messutapahtuma on avoinna molempina päivinä klo 9.00 - 17.00. 

Messuilla on esiintymässä Kana, Mimi ja Kuku, Maltti ja Valtti -lasten liikennepoliisit sekä Los Piratos. Mukavaa ohjelmaa siis tiedossa lapsille :)

Näytteilleasettajina paikalla on mm...


... sekä monia muita. Täältä löytää täydellisen luettelon näytteilleasettajista.

EDIT: Ilmeisesti myös Metsola löytyy messuilta, ainakin omilla nettisivuillaan ilmoittavat olevansa paikalla :)
 
 
Viime vuonna oltiin isomman pojan kanssa messuilla ja niin tehdään tänäkin vuonna. Pojalle messuilla parasta taisi olla pääsy poliisiauton kyytiin, äidille taas messuilla tehdyt ostokset :) Suosittelen ehdottomasti poikkeamista messuilla, jos siihen vaan on mahdollisuus.There is a fair called Muksumessut that is going to take place next weekend. There are many performers for kids and many exhibitors that offer clothes, toys, baby products etc to shop.

Last year I went to the fair with our older son. This year we´re doing the same. The best thing for my son with the fair was definitely the chance to sit in a police car. And for me it was the shopping, of course ;)

8 kommenttia:

Äitiliini kirjoitti...

Jep, tänä vuonna menen minäkin. Viime vuonna tuo oli vähän liian pieni ja nyt sitten menen lisäksi yksin, molempina päivinä (koska olen tiskin takana) :).

miitu kirjoitti...

Minäkään en ota pienempää, 1v 5kk, mukaan kun ei oikein jaksa viihtyä tuollaisissa tapahtumissa. Mutta katsotaan jos vaikka törmätään messuilla ;)

Annika kirjoitti...

Mä lähden Danskun kanssa katsastamaan, mutta olen pettynyt tämän vuoden näytteilleasettajiin. Viime vuonna kun mukana oli mm. Aarrekid, Metsola jne. muitakin kivoja merkkejä. Tänä vuonna ei niinkään ole mitään tuollaista :(.

Mari kirjoitti...

Menossa ollaan esikoisen kanssa. Taitaa jäädä vaan shoppailut vähemmälle tällä kertaa, kun on lapsi matkassa =)

miitu kirjoitti...

Annika: Samaa minäkin vähän purnasin, sillä viime vuonna oli paljon enemmän vaatteita myyviä tarjolla. Mutta eiköhän sieltä silti löydy jotain ostettavaa ;)

Mari: Meillä on onneksi mummu mukana matkassa (kuten oli viime vuonnakin). Joten äiti saa sitten kiertää shoppailemassa sillä välin, kun mummu ja poika katselevat esiintyjiä ;)

Edla kirjoitti...

Onko yleensä hyviä messutarjouksia? :)

miitu kirjoitti...

Edla: Ainakin viime vuonna oli ihan hyviä tarjouksia, joten niiden perässä sinne tänä vuonnakin suuntaan ;)

Edla kirjoitti...

Sinne sitten siis!

Mummo mukaan kuullostaa hyvältä. Hmmm... Pitääkin kysäistä meitin mummelia myös :D