maanantai 25. lokakuuta 2010

Joyful colours

Luvassa sekalainen setti viime viikon parista ostoksesta, Muksumessuilusta ja sieltä tehdyistä löydöistä.

Ihastuin niin kovasti taannoin isommalle pojalle hankkimaani Villervallan Atlantic -paitaan, että pakkohan sellainen oli pienemmällekin saada. Toissa viikonloppuna lähetin pikimmiten sähköpostia Kuopuksen tytöille, että varaisivat minulle paidan jos oikeaa kokoa vielä löytyy. Vastauksen sain samantien, vaikka olikin sunnuntai :) Oikea koko löytyi vielä tangosta ja viime viikolla sen poikkesin liikkeestä hakemassa. On kyllä aivan loistavaa palvelua!


 Paita / shirt Villervalla


Wilmiksessäkin oli taannoin Moonkidsit pienessä alessa, joten sieltä tuli pienemmälle pojalle syksymalliston froteehuppari ensi kevääseen/kesään.

Huppari / hoodie Moonkids


Muksumessuille lähdettiin isomman pojan kanssa lauantaina, että saatiin edes hetkeksi jotain muuta ajateltavaa.


Ennen lähtöä piti ihmetellä formula -paidan ääniä.
Paita / shirt Yporque, housut / pants H&M

"Hei äiti, minä menen jo!"
Takki / jacket Nova Star, pipo / hat Lindex, tennarit / shoes Adidas, hanskat / gloves Po.P


Muksumessuihin olin tänä vuonna todella pettynyt. Näytteilleasettajia oli paljon vähemmän kuin viime vuonna, vaatetarjonta keskittyi monilla samoihin merkkeihin ja väkeäkin oli liikkeellä niukasti. Jos ensi vuosi ei lupaa parempaa, saatamme kyllä jättää väliin.

Kuopuksen piste kuitenkin tarjoili vaikka mitä kivaa ostettavaa. Ja se olikin sitten ainoa paikka missä ostoksia tein... kahteen kertaan :) Suuret kiitokset taas kerran Kuopuksen tytöille, kiva oli samalla vaihtaa vähän kuulumisiakin!


 Paidat ja leggarit Villervalla / shirts and leggings Villervalla

Raidallinen paita / striped shirt Villervalla, vetskaritaskullinen paita / shirt with zipper pocket GeggamojaAbove there are some shopping from last week. On saturday I took my older son to the children´s fair. I was quite disappointed with the fair this year, there weren´t as many companies and clothing brands as last year. From Kuopus I found all the cool things I got for my boys, but I guess that´s not a surprise for anyone :)

4 kommenttia:

Monalisa kirjoitti...

Suloinen toi sun muksumessu deitti ;) Ja ihania ostoksia. Käyppä kurkkaamassa mun blogissa, siellä on arvonta suoritettu ;D

n i n n u kirjoitti...

Samoin täällä petyttiin messuihin, mutta poika tykkäsi, niin ei haittaa vaikka äitiä harmitti.

Nanna kirjoitti...

Sulla on ollut tosi söpöä messuseuraa :) Hienoja ostoksia olet myös tehnyt! :)

miitu kirjoitti...

Messuseura saattoi olla söpöä, mutta hiukan kiukkuista ;)

Monalisa: Ihana yllätys, yritän laittaa viestiä mahdollisimman pian!