sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Jeans

Molemmat pojat ovat vailla laadukkaita, istuvia farkkuja. Mallin pitäisi olla kapea, mutta ei kuitenkaan liian tiukka. Vyötäröllä täytyy ehdottomasti olla säätömahdollisuus ja jotain kivoja yksityiskohtiakin pitäisi olla. 

Nämä täyttäisivät kriteerit (harmi vaan, että joissakin hinta on reippaasti kipurajan yläpuolella) ...


 I Dig Denim


 Mini A Ture


 Mini Rodini


 Molo Kids

 RockefellaThe Brand

Kaikki kuvat / all photos Babyshop


Minkälaisista farkuista teillä tykätään? Löytyykö jotakin suosikkimerkkiä, jonka nimeen vannot?


Both boys need a pair of jeans with a perfect fit. Jeans would have to be slim fit, but not too tight. Adjustable waistband is a must have and the jeans should also have some cool details.
These jeans (photos above) fit the criteria, but unfortunately in some cases the price is too high :(
What kind of jeans do you like on your kid? Any favourite label?

4 kommenttia:

Mustikoita ja puolukoita kirjoitti...

Oletko tutustunut meandi:n farkkuihin ? Meidän laihalla 7 v tytölle ehdottomasti ykköset, toinen merkki on Esprit, pojalle vastaava on Exit.

miitu kirjoitti...

Meandia ei ole kyllä testattu, NameIt:ltä on ollut löysemmän mallisia farkkuja pojilla. Täytyykin käydä katsastamassa (kunhan vaan ehtisi) olisiko mallistossa nyt kapeampiakin housuja :)

Monalisa kirjoitti...

Name It:llä oli joku kivan näköinen kapea malli, jossa oli pilli kiinni. Meidän esikoinen olis halunnut ehdottomasti ne sen pillin takia ;) Meillä on tällä hetkellä Lindexin farkut parhaimmat, on aika saman näköiset noides Rockafella farkkujen kanssa.

Annika kirjoitti...

Mä tykkään kovasti ihan perus Lindex, H&M ja Kappahlin farkuista. Niissä on niin paljon erilaisia malleja ja mm. tyttöjen puolelta löytyy tosi pillejäkin, eli meidän hoikkikselle sopivia.

Nova Starin farkkuja on myös, mutta ne on enempi sellasia baggy- malleja vaikkakin vyötäröltään sopii hoikalle hyvin. Yhdet Mini Rodinitkin löytyy mustana, niistä tykkään myös.