tiistai 22. maaliskuuta 2011

Still here!

Täällä ollaan, mutta vielä on vähän hiljaista. Paljon on muuta touhua ja nettikin saatiin vasta eilen. Blogin kohtaloa mietin, kun ei aika tunnu riittävän. Mutta katsotaan mitä lähipäivät tuovat tullessaan :)

Pojat ovat viihtyneet uudessa kodissa hyvin eikä heitä onneksi äidin huolet paina... hauskaa pidetään entiseen malliin ;)
ps. Huutista on vähän päivitelty, kohteisiin pääsee kuvasta sivun oikeassa reunassa.


We are here, but the silence still continues. There´s lots to do and we just got our internet connection yesterday. I´m also wondering do I have enough time to write my blog. But we´ll see what the future holds ;)

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :)

miitu kirjoitti...

Kiitos Nanna!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Tuo keltainen froteehuppari on kyllä ihana!! Voisitko olla niin kultainen, että kertoisit oliko se sininen villervallan tähtilakki (lieri) kokoaan vastaava, kun olen ajatellut meillekin hankkia - noissa ei aina koot pidä paikkaansa - eli minkä koon otit ja minkä kokoiseen päähän sopi? Kiitos jos ehdit vastata, kiitos kivast blogista ja aurinkoisia päiviä!! Maria

miitu kirjoitti...

Maria: Kiitos! Meillä on Villervallan lierilliset tähtilakit kahdessa koossa: 52/54 ja 56/58. Pienempi koko oli jo viime kesänä käytössä 1v 2kk ikäisellä, mutta meni kyllä isommallekin pojalle (silloin 2v 7kk). Noissa hatuissahan on "kuminauhakiristys", joten pysyy päässä vaikka olisikin vähän reilu. Tuo koko 56/58 on nyt 3,5 vuotiaalle vähän reilu, mutta hyvin voi jo käyttää.

Toivottavasti tästä oli jotain apua ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kovasti kokovinkeistä, todellakin oli apua! Harmittaisi kovasti, jos liian pienet tilaisi ja toi info kiristysmahdollisuudesta antaa tuota joustoa kokovalintaan hyvin! Menee sitten pidempään! Maria

miitu kirjoitti...

Maria: Kiva kun voin olla avuksi!