lauantai 29. tammikuuta 2011

Lots of shoes!

Tänään otin pitkästä aikaa oman hetken ja lähdin Ideaparkkiin ostoksille. Lähinnä tarkoituksena oli katsoa, olisiko aleissa enää mitään jäljellä... No olihan siellä! Meidän pojille lähti mukaan iso läjä kenkiä kevääseen ja ensi talveen... ja halvalla, joten kannatti jättää ostosreissu viime tippaan ;)Ensi talveen pienemmälle Reiman ja Pionin talvikengät, isommalle Jonathanin talvikengät (Jesper&Juniorista).
For next winter shoes from Reima, Pioni and Jonathan.


Kevääseen pienemmälle kävelykengät ja kumpparit ja isommalle coolit tennarit, kaikki DinSko.
For this spring, all shoes from DinSko.


Poikkesin toki myös Ballotissa, joka mainosti kanta-asiakkaille Villervallaa -50% alella. Yllättävän paljon oli vaatetta jäljellä, mutta suurin osa tytöille. Pari juttua nappasin kuitenkin meillekin. Lisäksi ostin Jesperistä reilulla kahdella eurolla pienemmälle velourit tarhakäyttöön :)


Velourtakki isommalle ja petroolinsiniset velourhousut pienemmälle,  Villervalla. Oranssit velourit MiniNicolas (Jesper&Junior).
Some clothes from the sales too: jacket and petrolblue pants from Villervalla, orange pants from MiniNicolas.Today I took some time for myself and decided to check if there was anything left on sale. Lucky me, I found many pairs of shoes for the boys. And the prizes were great ;)

3 kommenttia:

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivoja ostoksia!

Nyt kannattaakin tehdä kenkälöytöjä, hinnat on kohdillaan. Ja sitten vaan toivoa, että kootkin on ensi talvena oikeat :)

Monalisa kirjoitti...

Nyt ottaa pattiin kun on alejutut jääneet aivan kokonaan katsastamatta. Hyviä löytöjä olet tehnyt.

miitu kirjoitti...

Vauhtivekaroiden äiti: Tähän asti kokoarvailut on aina osuneet kohdalleen... täytyy toivoa että onni jatkuu ;D

Monalisa: Kyllä sieltä vielä jotain löytöjä ehtii tekemään ;)