keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Keeping busy

Hiljaiselolle syynä on järjetön kiire. Äidin asunto pitää saada tyhjäksi ja meidän uuteen kotiin kannetaan tavaraa. Lisäksi olen koko tämän viikon illat töissä.

Huomenna teen kyllä ennen työpäivää pikaisen piipahduksen kaupoille, jos vaikka vielä jotain viime hetken alelöytöjä tekisi ;) Ticketille tein eilen pienen tilauksen, siitä sitten lisää kun paketti saapuu...


Loppuun vielä "viikon kuva", meidän pikkumies lähdössä aamulla päivähoitoon :)


Haalari / snowsuit Molo Kids, kypärämyssy / hat KivatI haven´t had time to blog for a while. I have to empty my mom´s apartment and we are also moving things to our new home. Tomorrow I´m going to take an hour and hit the shops. Hopefully I will make some good finds before the sales end ;) Also I made an order to Ticket to Heaven yesterday, but I`ll get back to that when the packet arrives...

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Ihanan värikäs pikkumies talven pimeydessä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Molon haalari on niin hieno! Esikoinen haluaisi välttämättä raitahaalarin, ensi talveksi on pakko hommata, täksi talveksi on vaan takki.
Tsemppiä rankaan viikkoon!

miitu kirjoitti...

Mia: Tuo haalari kyllä pitää huolen siitä, että lapsi ei huku pimeyteen ;)

Anonyymi: Se on kyllä ihana. Viime talvena vielä inhosin tuota sateenkaarihaalaria, mutta niin se mieli vaan muuttuu ;) Ja kiitos tsempityksestä!