lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pieniä kaloja Mölleriltä

Buzzadorina pääsimme jälleen testaamaan kivaa tuotetta... nimittäin Möller Omega-3 Pikkukaloja :)
Meidän perheessä mies on kalamies, mutta siitä huolimatta meillä syödään todella vähän kalaa. Tarpeelliset rasvahapot siis jäävät ruuan kautta melko vähiin. Valitettavasti en voi lääkitykseni/terveydentilani vuoksi itse käyttää Omega3 -valmisteita lainkaan, mutta perheen miehet testasivat näitä mielellään :)No joo, ei sukeltanut :)

Pojat tykkäsivät näistä kovasti, varsinkin nuorempi. Olisi halunnut päivän aikana syödä useammankin kuin suositellun päiväannoksen, eli 2 pikkukalaa. Isompaa poikaa hiukan ällötti limainen koostumus, mutta maku oli kuulemma hyvä ;) Mies tuumasi vaan, että "ihan hyvältä maistuu"... hmm, vähäsanainen  - mutta pelkkää asiaa.
Viimeinkin jotain, joka kelpaa kaikille. 

Limainen, herkullisen tuoksuinen ja ah, niin terveellinen pikkukala :)


Miksi siis kannattaa harkita näitä?

"Omega-3-rasvahapot ja D-vitamiini ovat tärkeimpiä ravintoaineita lapsen terveyden kannalta. Hyvänmakuiset ja pehmeät Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät välttämättömiä omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia. D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista."

 
Buzzador? Mikä se on? Buzzadorina saan kutsuja markkinointikampanjoihin silloin tällöin, niihin osallistumisesta päätän itse. Jos pääsen kampanjaan mukaan, testaan ensin tuotetta/palvelua itse, jonka jälkeen kerron tuotteesta ystävilleni ja tuttavilleni joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä. Buzzadorina toimimiseen kuuluu myös raportointia testatuista tuotteista. Mukavaa touhua! Mukaan pääsee tästä !

Ei kommentteja: