sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ticket Outdoor (Ticket 2 Heaven)

Ticket on ulkovaatteissa meidän suosikki.
Ensimmäisestä kokeilusta asti näin on ollut.
Varsinkin talvivaatteet ovat kestäneet ihan mitä vaan... kahden pojan jäljiltä haalareista ei ole löytynyt karheumaa eikä muutakaan vikaa. Jos se olisi mahdollista, muutamia toiminnallisia yksityiskohtia toki joistakin malleista muuttaisin :)

Hinta on kova, mutta ei kovin. 
Varsinkin talvivaatteet aleista metsästettynä  maksavat itsensä monin verroin takaisin.
Siksi nytkin olin tarkkana ja sain Anton&Nina -nettikaupasta isommalle pojalle ensi talveen T2H:n haalarin todella edulliseen hintaan.
Tykkään!

(ps. tämä ei ole "maksettu" mainos, vaan ihan omia mielipiteitä)Ticket Outdoor (Ticket 2 Heaven) outerwear has been  our favourite since we first tried them on. Especially the snowsuits... no signs of wearing even after two boys :) 
We love!
`Cause T2H is the best (in my opinion), I was so excited to find  Othello Snowsuit for next winter on such a good price.
Wuhuu!  

1 kommentti:

titti kirjoitti...

Meillä on ollut vasta plain rain w fleece sekä othello north mutta molemmista oon tykännyt tosi paljon. Pitäisi ensi syksynä ostaa sitten talveksi joku takki+housut setti mikä vastaisi tota northii.
Nyt ostin taas plain rain w fleece ja ehkä toiset välikausihousut ostan ticketiltä kun henkselit on paremmat kuin reimalla :)