sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Lomailua

Nyt on loma virallisesti loppu. 3 viikkoa hujahti ihan liian nopeasti, valitettavasti suurimmaksi osaksi sateessa ja viileässä säässä. Olen niitä auringonpalvojia, joten hurraahuutoja en montaa ole loman aikana kajautellut. 

Mutta loma siis syynä päivitystahtiin nolla ja paljon onkin kasautunut.... varsinkin niitä kuuluisia aleostoksia ;)


Lomalla on kasvateltu, vaalittu ja hoidettu pihaa...

Tänä kesänä istutettu köynnösruusu kukkii kauniisti


Pari kertaa on palvottu aurinkoakinVähän uusia biksuja :)


Poikien ihastus ja ajanviete... yllättäen Angry Birds


We´ve been on vacation, so I haven´t been here that much. Lots of gardening, shopping, fun and games and not so much of sun....

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Siivotaan, raivataan ja sisustetaan

Surkeat lomakelit!
Ihan ottaa pannuun, mutta minkäs tälle voit.
Sadepäivien puuhaksi on siivottu, raivattu ja sisustettu.

Ulkovarastosta lähti peräkärryllinen tavaraa kaatopaikalle... tosin kaikki käyttökelpoinen kierrätettiin muita ihastuttamaan ;)
Sateessa olen kyykkinyt pensasaidan vierellä ja siistinyt perennapenkkiä.

Poikien "leikkihuonetta" uudelleenjärjesteltiin ja sisustettiin minibudjetilla from Ikea (kovin siistiksi ja äidin mieleiseksi ei kannata laittaa, kun lopputulos säilyy max 10 min) ...

Alkukaaos


 Ja nyt (ennen poikien saapumista) se näyttää (eli näytti ;D ) tältä...Muutoksen tuulissa ovat olleet myös työhuone ja olohuone... kyllähän tässä tekemistä keksii, mutta voisihan sitä vaan aurinkoakin palvoa kun kerran loma on.We´re on our vacation and it´s a terrible weather here in Finland. So we´ve been cleaning and decorating. Boy´s playroom was the first victim ;)

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Mitä tehdään sadepäivinä? Öö-ö... nettikirppuillaan :)

Voi vitsi mitkä lomakelit! Ja ihan yleiselläkin tasolla aivan surkea kesä. Missä on ne kuuluisat hellepäivät? Pihassa istutuksetkin huutaa armoa sateen keskellä.

Koska olen toisinaan kovin kiltti äiti joka haluaa miellyttää lapsiaan, olen haalinut nettikirpuilta (eli Facesta ja Huutiksesta) poikia (ja vähän itseänikin) kutkuttavia vaatteita...


Polarn o Pyret (Facebookin kirppiksiltä uusina)


Lego Wear (huutiksesta, uudenveroiset)


Nova Star (uudet, Facen kirppis)


Polarn o Pyret (Huuto.net, uudenveroinen)


Huomenna ihan oikeasti kodin ulkopuolelle ostoksille, katsotaan mitä sieltä aleista voi vielä löytää :)We´re on our summer holiday and it keeps raining... day after day. So I´ve done some shopping from Facebook -fleamarkets and Huuto.net, a Finnish fleamarket website. Some of those are more mommy`s taste than others ;)

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Isin poikia

Kun sataa, täytyy keksiä jotain kivaa tekemistä sisällä.
Isi kun tykkää pelailla, niin pojat tietenkin haluaa kokeilla perässä...


Kaasua kaasua!


"Hei! Kohta mä saan paremman ajan kun isi!"


Niin jännää, että isovelikin kannustaa vieressä


Ralli on ilmeisen hauska laji. 
Äiti jää kuitenkin toivomaan ja odottamaan aurinkoa, että pääsisi jatkamaan pihahommia ja ehkä vähän ottamaan väriäkin :)It´s been raining today (again), so we had to find something fun to do inside. Daddy likes computer games and boys wanted to try too. Rally was great for them, but mommy keeps on hoping for sunny days ;)

lauantai 7. heinäkuuta 2012

LOMA

Meillä alkoi loma!
Aurinkoa, lämpöä ja ukkosta rakastavana toivon, että säätilaukseni seuraavalle kolmelle viikolle on mennyt perille :)


Näillä tunnelmilla aloitimme lomailun...


Aamun lämpötila lupasi hyvää


Pihan laittoa, ulkona leikkimistä ja oleilua, kyläilyä ja rentoutumista   - niistä on meidän loma tehty :)
We started our summer vacation today... feeling very happy ;)

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Tunnustan - olen aleshoppaillut

Anteeksi hiljaiseloni, meillä on sairasteltu.

Viimeaikaiset ostokset on olleet pääasiassa Facebookin kirppisryhmistä, mutta olen myös ehtinyt pari kertaa kaupoillekin :)  (facen ostoksista myöhemmin)

Olen jo aikaa sitten kasvanut ulos lastenvaateshoppailumaniasta, meillä ostetaan tarpeeseen. Pojat ovat arkisin päiväkodissa ja sinne en suostu yli kahdenkympin vaatteita pukemaan. Meidän pojat nimittäin SOTKEE (on ilmeisesti sellaisiakin jotka eivät sitä tee?) ja päikyssä välillä "katoaa" ihan nimikoitujakin vaatteita. Arkivaatetus siis käsittää ihan sitä perus henkkamaukkaa ja lindexiä, mutta niitä "tyylikkäämpiä" versioita ja kyllä me ihan vähän värikoordinoidaankin ...  ;)

Paljon on lähtenyt ja lähtee kiertoon... on jäänyt käyttämättä tai ovat jääneet pieniksi. Jotain on siis pitänyt saada tilallekin.


Polarn o Pyret ja Lego Wear


Shortsit Villervalla, Kuopuksesta


Stylet tennarit H&M. Halvat ja pojat tykkäs ;)


Äiti tykkää raidoista, pojat roboteista... H&M


Boozt.com:in tilaus lähti eilen, joten siitäkin sitten kun tylsät perusrytkyt saapuvat ;)
I have shopped something from the sales. Long time ago I outgrew from that famous "shopping for kid´s clothes"-mania. My boys are messy and wild, so I can´t dress them in expensive clothes for daycare. Unless "nice" clothes or money starts growing on trees, we`ll keep shopping at H&M, Lindex etc. But... we still think of colours and combinations ;D