sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Tunnustan - olen aleshoppaillut

Anteeksi hiljaiseloni, meillä on sairasteltu.

Viimeaikaiset ostokset on olleet pääasiassa Facebookin kirppisryhmistä, mutta olen myös ehtinyt pari kertaa kaupoillekin :)  (facen ostoksista myöhemmin)

Olen jo aikaa sitten kasvanut ulos lastenvaateshoppailumaniasta, meillä ostetaan tarpeeseen. Pojat ovat arkisin päiväkodissa ja sinne en suostu yli kahdenkympin vaatteita pukemaan. Meidän pojat nimittäin SOTKEE (on ilmeisesti sellaisiakin jotka eivät sitä tee?) ja päikyssä välillä "katoaa" ihan nimikoitujakin vaatteita. Arkivaatetus siis käsittää ihan sitä perus henkkamaukkaa ja lindexiä, mutta niitä "tyylikkäämpiä" versioita ja kyllä me ihan vähän värikoordinoidaankin ...  ;)

Paljon on lähtenyt ja lähtee kiertoon... on jäänyt käyttämättä tai ovat jääneet pieniksi. Jotain on siis pitänyt saada tilallekin.


Polarn o Pyret ja Lego Wear


Shortsit Villervalla, Kuopuksesta


Stylet tennarit H&M. Halvat ja pojat tykkäs ;)


Äiti tykkää raidoista, pojat roboteista... H&M


Boozt.com:in tilaus lähti eilen, joten siitäkin sitten kun tylsät perusrytkyt saapuvat ;)
I have shopped something from the sales. Long time ago I outgrew from that famous "shopping for kid´s clothes"-mania. My boys are messy and wild, so I can´t dress them in expensive clothes for daycare. Unless "nice" clothes or money starts growing on trees, we`ll keep shopping at H&M, Lindex etc. But... we still think of colours and combinations ;D

Ei kommentteja: