maanantai 3. joulukuuta 2012

Treenivaatteista

Olin ihan unohtanut Stadiumista ostamani Niken treenitopin... Muuten aivan ihana, mutta kun minua ei ole siunattu rintavarustuksella, lörpöttää se ikävästi kaula-aukosta ja kainaloista :(


Perjantain käsi- ja selkätreenissä se ajoi asiansa mainiosti.
On yllättävän vaikea löytää hyvin istuvaa ja samalla kivan näköistä treenivaatetta. En halua "sisäänrakennettuja rintaliivejä", koska käytän urheiluliivejä. Haluan, että treenitrikoissa on pieni tasku etupuolella mp3-soittimelle. Toivon myös, että urheiluliivit eivät litistäisi sitä vähää, mikä rintapuolelleni on suotu. Enkä halua maksaa omaisuuksia näistä kyseisistä vaatteista / ominaisuuksista.

Vinkkejä siis otetaan vastaan! Mistä te lukijat ostatte treenivaatteenne? Onko jotain suosikkimerkkejä? Ja onko joku löytänyt jotain mahtavaa edellä kuuluttamillani ominaisuuksilla?Looking for some tips for trainingclothes. I´m not busty, so I don´t want to use tops withs "inside bra" ´cause I look like a boy with those. I need a little pocket for my mp3-player on my trainingpants. Do you have some tips or have you found trainingwear that you love?

Ei kommentteja: