sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kulissien takana: Kuka minä olen? (Behind the curtains:Who am I?)

Olen kirjoittanut blogiani reilun 3 vuotta.
Olen esiintynyt täällä melko anonyyminä, joitain asioita olen kyllä paljastanut.
Muutaman kuukauden harkinnan jälkeen olen päättänyt raottaa verhoa ja kertoa kuka todella olen.Pahoittelen huonoa valaistusta... eikä kuvakaan kyllä kovin edustava ole ;)


Ikää minulla on 32 vuotta, perheeseen kuuluu lisäkseni mies ja kaksi poikaa (2007 & 2009). Nykyään talossa riehuu myös koira. Kotimme sijaitsee Tampereen naapurikaupungissa ja työkseni hoidan syöpään sairastuneita.

Minulla diagnosoitiin aivovaltimon pullistuma (aneurysma) joulukuussa 2010 äitini äkillisen kuolemaan johtaneen aivoverenvuodon jälkeen. Huhtikuussa 2011 kävin läpi "aivoleikkauksen", jossa pullistuma ikäänkuin suljettiin. Kaksi päivää tämän jälkeen sain aivoinfarktin ja vasen puoli vartalostani halvaantui.

Puolen vuoden kuntoutuksen (verorahoilla turvatun sekä omaehtoisen) jälkeen pystyin palaamaan taas työelämään. En ole enää sama ihminen enkä kykene enää tekemään kaikkia samoja asioita kuin ennen sairastumista. Kävelen itse omilla jaloillani, mutta käteni toiminta on puutteellista ja tasapaino on huono.  Mieliala vaihtelee ilon, surun, vihan, turhautumisen, ylipirteyden ja väsymyksen välillä.

Arki on perheessämme haastavaa, mutta tärkeintä on se, että saan edelleen olla täällä mieheni ja lasteni kanssa.

Blogiani alusta asti seuranneet muistanevat, että kaikki alkoi lastenvaatteista. Niistä tuli blogattua paljon. Kun elämäntilanne muuttui, samalla muuttuivat myös intressit. Blogin sisältö laajeni sisustukseen, elämään kodin ympärillä, treenaamiseen ja kuntoiluun. Nimikin muuttui.

Treenaamisen kipinä iski, kun piti jotenkin yrittää taistella halvausta vastaan. Suuri kiitos siitä kuuluu Premiuksen fysioterapeutille Sannalle, joka opasti kuntosalilaitteiden saloihin ja tankkasi päähäni lihasvoiman kehittämisen merkityksen. Tällä hetkellä tavoitteet ovat aivan toisella tasolla ja treenaamisesta ja kropan hyvinvoinnista on tullut todella suuri osa elämääni.

Täällä päässä ei kaikki aina mene niinkuin ajattelen, joten toivon että te rakkaat lukijani jaksatte seurata blogiani, vaikka postaustahti onkin välillä verkkainen. Ja koska blogin sisältö on kokenut niin paljon muutoksia, ajattelin lähiaikoina kysellä teiltä hieman toiveita... ja siihen liittyen järjestän myös arvonnan :)


Ihan kaikkea en kuitenkaan täällä kerro, mutta vastaan kyllä mielelläni kysymyksiinne... 


Ihanaa isänpäivää kaikille!
Translation coming soon, I´m having some connection problems :(3 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Toivon sinulle hurjasti hyviä ja terveitä päiviä.

Taina kirjoitti...

mukava saada blogille "kasvot".
Aika rankka tarina sinulla, hienoa että olet nyt tuossa kunnossa!
hmmm, asutaankohan lähekkäin?
ps. ihana tuo lookki punaisessa mekossasi alempana :)

miitu kirjoitti...

Rva Kepponen: Kiitos :)

Taina: Kiitos sinullekin :) Ihan ei samassa kunnassa asuta, mutta melko lähellä kuitenkin :)