lauantai 20. lokakuuta 2012

Ticket to Heaven talveen

Esikoinen oli vielä talvihaalaria vailla.
Ja koska meillä ehdottomasti kestävimmäksi on todettu Ticketin ulkovaatteet, oli valinta selvä.
Äidin mieleen oli eniten kolmivärinen haalari ja pojankin mielestä se oli "tosisuperhieno".Ticket to Heaven Baggie, Blue fog


Haalarin tilasin Pikku Mineasta mukavalla kampanja -alella :)

Vaikka poika on todella hoikka, näyttää haalari silti hyvältä. Voi ainakin kuvitella, että pojalla on jotain muutakin luiden päällä kuin pelkkä nahka ;) Liikkuminen on väljemmässä haalarissa helppoa ja pukeminenkin onnistui näppärästi. Tykätään siis!


Kuva Ticket to Heaven


Our oldest boy got his new wintersuit... finally. We have had overalls from several brands, all great, but Ticket to Heaven has been the best for us. T2H-suits are very durable, easy to put on, waterproof and really warm. And we absolutely love this tricoloured Blue Fog!

5 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Meille tuli just se tyttöjen kolmivärinen :)Ihana haalari teillä (ja meillä).

titti kirjoitti...

Kiva, että löyty sopiva haalari :)

miitu kirjoitti...

jarna: Muistankin kun bloggasit, että tekis mieli se hankkia :) Ihanan erilaisia, mutta yksinkertaisia.

titti: Kyllä ;=)

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kokoinen haalari on jo ja kuinka pitkä poikanne on? Mietin haalarin tilaamista omalle pojalleni. Jostain luin, että tämä ei olisi niin reilua mitoitusta kuin Ticketin haalarit aikaisempina vuosina.

miitu kirjoitti...

Anonyymi: Poika on nyt siis 5v ja noin 110,5 cm pitkä. Haalari on kokoa 116. Mielestäni haalari ei ole niin reilu, kuin ovat aikaisemmin olleet. Pienempi koko olisi kyllä ollut liian nafti, varsinkin kun ajattelee paukkupakkasia ja niitä kaikkia välikerroksia vaatetta :) Ticketin omien sivujen kokotaulukonkin mukaan esim. koko 116 on 5-6 v ikäiselle ;)