keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Lukemista

Ennen joulua postilaatikkoon kolahti odotettu paketti. Minulle lukemista.
Suosikkikirjailijani ovat ehdottomasti Tess Gerritsen ja Patricia Cornwell. 
Molempien taito kirjoittaa on uskomaton, lukemisen aloitettuani en malttaisi lopettaa.
Ongelmana onkin nyt, että kummasta kirjasta aloitan :)

Löytyykö muita faneja? Kuka on sinun suosikkikirjailijasi?


I got the most recent books from Tess Gerritsen and Patricia Cornwell just before christmas. I love both authors, they have amazing style to write. When I start reading I just can´t stop :) 
Do you like Gerritsen or Cornwell? Who is your favourite author?

5 kommenttia:

Edla kirjoitti...

Minulla edelleenkin lukematta kummankaan kirjailijan tuotokset. Uskon kyllä että mukaansatempaavaa tekstiä :) Itse aloitin juuri eilen Seppo Jokisen uusimman. Sitten on ne luettu läpi.

Anonyymi kirjoitti...

Gerritsenit on huippuja. Cornwellia en ole lukenut ollenka, mink. laisia verrattuna?

miitu kirjoitti...

Edla: Nyt äkkiä tutustumaan! Uskon että tykkäisit :)

Anonyymi: Cornwellin kirjat on aika samantyyppisiä aihepiiriltään; murhia ja vähän lääketiedettä ;). Kirjoitustyyli on mielestäni hieman "taiteellisempaa" ja henkilöihin keskitytään aika paljon, eli ei ihan niin simppeliä ja suorasukaista kuin Gerritsenillä. Suosittelen kyllä lukemaan! Kannattaa vaikka hakea kirjastosta ihan alkupään tuotantoa, niin pääsee myös henkilöistä jyvälle... jos sitten vaikka Cornwell-kärpänen purisi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kun jännityksestä tykkäät, niin ootko lukenu yhtään LEE CHILDin kirjaa? Ne on kans sellasia, ettei malttas lukemista jättää kesken.

miitu kirjoitti...

Anonyymi: En ole ihan varma, saattaa olla että joskus nuorempana on tullut luettua... Mutta täytyypä käydä kirjastossa katsomassa ja ottaa lukuun :) Kiitti vinkistä!