perjantai 14. lokakuuta 2011

Juomapullo

Täällä on nyt treenaminen aloitettu "tosissaan". 3-4 kertaa viikossa on tavoitteena... jos vaikka saisi nuo sairaslomalla kerätyt jätskikahvat sulateltua ;) 

Treenaus koostuu lähinnä kuntosalilla käymisestä, mutta esim. Body Pump ja Zumba otetaan jatkossa mukaan. Tavoitteena on saada lisää voimaa varsinkin halvaantuneeseen käteen ja tosiaan niitä naisen ongelmakohtia olisi mukava saada kiinteytymään :)

Treenaamiseen liittyen nousi esiin niinkin naurettava ongelma, kuin oikeanlaisen juomapullon löytäminen. Olin jo hankkinut Stadiumin oman merkin juomapullon, joka sitten päätti vuotaa pitkin treenikassia. Olipa kiva vetäistä kosteat kengät jalkaan... Mutta onko tähän löytynyt pelastus työpaikalta? Työkaverini äärimmäisen vakuuttavan suosittelun tuloksena päädyin laittamaan ystävän kautta tilaukseen Tupperwaren juomapullon. Mielenkiinnolla odotan vastaako ylistyspuheet tuotetta, varsinkin kun meiltä ei ennestään näitä "kipporwaareja" löydy.... eli juomapulloa odotellessa :)

Treenaatko tai harrastatko sinä jotain liikuntaa? Tai kokkaatko? Oletko kenties kokeillut (tai jopa vannoutunut käyttäjä) tuon legendaarisen Tupperwaren tuotteita?


Kuva www.tupperware.fi


Kuva www.huuto.netCan this be so difficult? Where to find a sportsbottle that doesn´t leak and looks great... I`ve decided to test Tupperware... let`s see how it tunrs out ;) Do you work out? What are your trustworthy items?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pieni varoituksen sana pullosta. Tuttava oli onnistunut saamaan myös tuon tupperin juomapullon vuotamaan treenikassissa. Oli ilmeisesti tuo "korkki" mennyt auki asentoon. Kännykkä meni hältä pilalle. Mutta minusta oikein toimiva pullo kuitenkin. Tuonne pullon alaosaan saa piilotettua esim. kolikoita tai avaimen. ;)

Äitiliini kirjoitti...

Käyttäjä ja konsulentti :P. Meillä on pojallakin tupperin juomapullo ollut ja oli kyllä viime kesänä ihan huippujuttu :).

Anonyymi kirjoitti...

Minä ihastuin täysin Lifefactoryn lasiseen juomapulloon, vesi siitä juotuna on todellakin eri makuista kuin muovisesta pullosta! :) Ja korkki pysynyt kiinni.

nimimerkki, Tupperin pullon vuotamaan saanut