torstai 2. kesäkuuta 2011

What´s up...

Viime syksyisen suuren menetyksen vuoksi täällä on siitä asti ollut hiljaisempaa. Aluksi hiljaisuus johtui siitä, viime aikoina taas murheista omassa terveydentilassa. Pientä edistystä on tapahtunut, mutta juuri missään ei tule käytyä eikä mitään tehtyä. Lukuun ottamatta tietysti normaalia lapsiperheen arkea ;)

Ensi viikon maanantaina lähden muutamaksi viikoksi kuntoutukseen, jossa kädestä yritetään saada toimiva ja puututaan samalla puheeseen ja muihin arjen vaikeuksiin. Muitakin yllättäviä juttuja on matkan varrella löytynyt ja niitä samalla tutkitaan. Kovasti toivon, että pystyisin palaamaan töihin syyskuussa... mutta nähtäväksi jää. Positiivisella mielellä jatketaan, vaikka eihän tämä ihan simppeliä ole.

Täällä siis edelleen ollaan, vaikka rauhallinen tahti jatkuukin. Ihanaa kesää kaikille!ps. Jos joku täällä vieraileva on samankaltaisessa tilanteessa ja kaipaa lisätietoa tai juttuseuraa, otan mielelläni sähköpostia vastaan...I´m leaving on monday for 3 weeks... for rehabilitation. There has been some progress, but my arm is still pretty much useless. I´m hoping to get back at work in september, but we´ll see... Still keeping it positive ;)

5 kommenttia:

titti kirjoitti...

Tsemiä kovasti kuntoutumiseen. Positiivinen asenne vain kun pysyy niin kyllä kaikki alkaa järjestyä. Ja älä pety, vaikket syksyllä vielä pääsisikään töihin. Ehtii kylä myöhemminkin :)

Monalisa kirjoitti...

Kovasti tsemppiä kuntoutukseen!!!

Rva Kepponen kirjoitti...

Toivon sinulla paranemista ja hyvää kuntoutusjaksoa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kovasti voimia ja jaksamista lähettelen! Kuntoutus on rankkaa työtä, mutta onneksi usein tuo apua.
T: Nitta

miitu kirjoitti...

Kiitos kaikille! Ihanaa kun täällä jaksetaan tsempittää :)