tiistai 5. huhtikuuta 2011

Wet wet wetHaalari / overall Ticket to Heaven Rubber Rain, pipo / hat Reima


Sadeasu / rainwear Ticket to Heaven Rubber Rain, hattu / hat Molo Kids, kumpparit / rubber boots Everest

7 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Kivoja kuvia.:)

Mitäs vaatetta teillä oli tuon rubber-haalarin alla? Meillä on pojalla myös se vuoriton kurahaalari, mutta en ole vielä uskaltanut sitä laittaa, vaikka mieli tekisi...

Mia kirjoitti...

Ihanat uintikuvat! ;D Pysyikö muuten pienellä vaatteet kuivina kontatessa? Tosi kivat setit molemmilla.

Nanna kirjoitti...

Ihania kuvia! :)

Meilläkin pääsi eilen kunnon kuratestiin ticketin kurapuvut :)

Monalisa kirjoitti...

Ihania kuvia! Mulla olis kysymys noista rubber rainesta. Onko sulla fleecellä vai ilman? Mä mietin ostamista ja arvon että otanko vuorilla vai ilman. Saako sen vuorin irti? Ja miten tuo mitoitus? Kuinka reilua ovat? Kiitos jos jaksat vastata.

miitu kirjoitti...

Helmi: Pojilla oli sadevaatteiden alla normaalit sisävaatteet (pitkähihainen paita ja collegehousut) ja fleecehaalarit. Hyvin tarkenivat :)

Mia: Kiitos :) Pikkumiehen sisävaatteet pysyivät täysin kuivana, vaikka lammikoissa uitiinkin oikein kunnolla.

Nanna: Nuo Ticketin Rubber Rainin on kyllä ihan meidän suosikkeja! Pitävät hyvin kuivana ja ovat kestäneet ehjänä kovasta käytöstä huolimatta.

Monalisa: Meidän kaikki Rubber Rainit ovat ilman fleeceä. Laitan sitten tarvittaessa irrallisen fleecehaalarin alle. Tykkään itse enemmän näistä vuorettomista, kun menevät hyvin kesälämpötiloillakin. Mutta saahan toki siitä takista fleecen irti.

Isommalla pojalla (3,5 v) on käytössä koko 98, vaikka sisävaatteet ovat kokoa 104 ja 110. Pienemmän (2v) haalari on niinkin "pieni" kuin 80 cm, vaikka sisävaatteissa käytetäänkin kokoa 92 :) Hyvä nyrkkisääntö on ehkä se, että ottaa yhtä kokoa pienemmän kuin sisävaatteet. Näin ainakin meillä on menty ja sopivia on aina olleet =)

Helmi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Otetaan meilläki sitten jo tuo haalari käyttöön.:)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivat kuvat! Kovin on märkää täälläkin :)