perjantai 10. joulukuuta 2010

Molo Kids Frost

Babyshopin joulukalenterin luukussa oli taannoin Molo Kidsin talvitoppaa alehintaan. Niitä kun jää varsinaiseen aleen niin huonosti, niin hyödynsin sitten tarjouksen. Meille saapui eilen Frost -haalari mustana isommalle pojalle ensi talveen.


Haalari / snowsuit Molo Kids Frost


Tuossa haalarissa on paljon kivoja yksityiskohtia ja hyviä ominaisuuksia. Tutut tähtiheijastimet löytyy tästäkin mallista, tosin pilkullisina versioina. Lisänä haalarissa paljon vetoketjullisia taskuja sekä vahvikkeet polvissa ja pepussa. Vyötärökiristyskin löytyy :) Aivan ihana haalari!
Samaan tilaukseen tarttui myös hauska Molo Kidsin lipallinen talvipipo. Tämä on molemmille pojille yhteiskäyttöön.


I ordered a Molo Kids Frost -snowsuit in black from Babyshop. This is for my older son and it´s for next winter. What a great snowsuit! It has the same starshaped reflectors as the Polaris suit, but with dots. The Frost -suit also has many pockets with zippers, a drawstring at the waist and reinforcements on the knees and backside. I also ordered a fun winterhat with a visor and fleecelining. It goes great with the black snowsuit ;)

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Minä haluaisin kanssa pojalle ensi talveksi Molo Kidsin haalarin. Tytöllä on nyt käytössä ja on kyllä ihanan laadukas haalari. Mutta miten tuon koko asian nyt ennustaisi? Eli paljonko lapsi kasvaa vuodessa? Nyt tarvitsisi ennustajan kykyjä. Minkä kokoisen sinä otit ja kuinka pitkiä teillä ollaan? Meillä jopa iskä ihaili tytön tähtiheijastimia ja myönsi että on hieno haalari =)

miitu kirjoitti...

Otin koon 116 cm ja poika on nyt aika lailla tasan 100 cm (ja haalarihan on siis ensi talveksi). Molon haalarit kun ei ole kovin reiluja, niin otin sitten varmuuden vuoksi tuon koon. Nyt samalla pojalla on käytössä Molon haalari kokoa 104 ja ei siinä kyllä kovin paljoa kasvunvaraa ole. Joten jos mietit kahden koon välillä, ottaisin sen isomman ;)

Mari kirjoitti...

Meillä ollaankin sitten ihan prikalleen saman kokoisia =) Tuota 116 minäkin suunnittelin.

miitu kirjoitti...

No meillähän on muksut melkein saman ikäisiäkin ;)